vrijdag 20 januari 2012

postheadericon Klean Color - Plum

Klean Color is een merk dat heel veel verschillende nagellakken in zijn assortiment heeft. De nagellakken van Klean Color zijn te verkrijgen in verschillende finishes, bijvoorbeeld crème-lakken, holografische lakken, glitterlakken en noem het maar op. Alle finishes zijn wel te verkrijgen van het merk Klean Color. Ik als nagellak-addict had helemaal nog geen nagellakken van Klean Color, terwijl ik wel prachtige lakken had gezien en ook op mijn wishlist had gezet. Op één of andere manier kwam het er niet van. In de webshop Cherize had ik de lakken gespot voor maar 2.30 per stuk. Dat is voor deze mooie langhoudende lakken zeker geen geld. 

Maak vandaag kennis met Plum. Een mooie paars-achtige rode crème lak. Ik vind het een hele speciale kleur, waar ik er nog geen één van in mijn stash heb zitten. Ik draag twee lagen plum op de foto's en de lagen zijn erg snel droog.
 Zijn jullie al bekend met de nagellakken van Klean Color?

15 comments:

Cel zei

That's such a lovely colour!

Berrie zei

Ziet er echt heel erg mooi uit!
xxx

Chantal zei

Prachtig lakje is dit, ik heb 'm ook!

Paola zei

echt een prachtig kleurtje! Ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk.. 

Mariette zei

Ik kende het merk nog niet maar wel mooie warme kleur!!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Kleancolor is een geweldig merk! Ik heb er inmiddels meer dan 50- allemaal verschillende finishes. Vooral de "gewone" holo's zijn geweldig.

Miranda zei

Wat een mooie kleur!

ingrid pasman zei

Hoi Kelly, je verslaving is op me overgeslagen. Ik heb laatst Kleancolor besteld in Amerika! Hahaha. Ik heb Angel Red met een metallic finish, die erg dik is en moeilijk smeert en Sheer Peach die supertransparant is. De rode is erg mooi, de perzik niet: leluk! Wel leuk om een pakketje uit Amerika te krijgen! Ik weet alleen niet of ik nog iets van kleancolor zou bestellen, hoewel de glitterlakjes er erg geweldig uitzien.
Groetjes, Ingrid

Juudith zei

Mooi kleurtje is dit zegg!!

Nicole zei

hele mooie kleur!

Charile zei

mooie kleur zeg!

Josephine zei

Plum is een mooie kleur!

Kelly zei

Hee Ingrid! Allereerst wat leuk om weer een reactie van jou te zien hier. Wat leuk om te horen, dat ik je hebt aangestoken met nagellakken! Waren de prijzen van de Klean Color lakken niet veel hoger, dan via een website in Nederland? Je kan vaak wel swatches zoeken van lakken op het internet, maar toch kan een lak wel eens tegenvallen, dat heb ik ook vaak genoeg. Ik vind de glitterlakken er ook heel erg mooi uitzien!

Kelly zei

Ik was ook wel nieuwsgierig geraakt, na al je updates op FB. Ik zie zo vaak bij jou Klean Color voorbij komen!

Danice zei

Wat een gave kleur!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights