donderdag 19 januari 2012

postheadericon Face of the day - Frozen Rose lips

Ik had weer eens zin in een dagelijkse look, maar dan met roze lippen. Naar mijn werk draag ik vaak geen lippenstift, maar alleen maar een balsem. Dit omdat het erg makkelijk is en ze het op mijn werk niet erg fijn vinden als ik met heftige make-up naar het werk kom. 

Licht roze lippen, dat vind ik een erg mooie kleur om te dragen op mijn lippen. Ik vind het alleen niet altijd even mooi, want als je lippen té licht-roze zijn in combinatie met je huid en je overige make-up, dan kan het nog al eens als ordinair overkomen. De combinatie van mijn lichte huid en de kleur van mijn haren en ogen, maken het voor mij wel draagbaar. Ik heb de lippenstift voorzichtig aangebracht, want ik vind het mooier als de licht roze kleur niet al te opvallend is. De lippenstift die ik draag is Catrice - Frozen Rose.

Wat vinden jullie van een licht roze lippenstift?

13 comments:

Mariette zei

Erg subtiel :), het valt eigenlijk niet eens op dat je lippenstift op hebt.

Liefs, Mariette

Paola zei

Licht roze staat erg mooi bij je blonde haar!

Chantal zei

Deze kleur staat je erg mooi! Ik draag zelf ook vrij vaak lichtroze lipstick, love it!

Sandra zei

Mooie kleur, staat je goed!

Tessa zei

Oh vind het je echt heel mooi staan!

Pippi zei

Deze lipstick pas goed past goed bij je. Zelf zou ik niet aan een lichtroze lippenstift beginnen omdat het niet z fraai staat bij mijn huidskleur. Ik heb het weleens geprobeerd, hoor.

Juudith zei

Staat je goed die kleur!! mooi!!

Nyria zei

Roze lippen vind ik zo mooi, leuke look.
Liefs, xxx

amanda zei

Ik vind een licht roze lippenstift erg mooi!

Charile zei

heel  mooi!

DashicaShirley zei

Staat je goed :-)

Lonneke zei

Wauw erg mooi!

Carlien zei

Roze lippenstift staat mij niet, maar jou staat het erg goed!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights