dinsdag 31 januari 2012

postheadericon 11 vragen tag!

Door Leontine en Lotte ben ik getagged voor de 11-vragen tag. Je wordt door iemand getagged met 11 vragen, waarop jij antwoordt moet geven. De bedoeling is dat je 11 andere mensen tagged, waar je vervolgens weer 11 nieuwe vragen voor moet bedenken. Ik vind deze tag echt heel erg leuk en ik hoop dat ik jullie hier mee weer een kijkje in mijn leven geef.
Hier de 11 vragen tag-regels:
  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves on their blog.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post, and create 11 new questions for the people you tag to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have linked him or her.
  6. No tag backs.
  7. No stuff in the tagging section about ‘you are tagged if you are reading this.’ You legitimately have to tag 11 people.
11 dingen die over mij gaan:
-Ik ben erg overgevoelig voor te weinig slaap. Het liefst slaap ik meer dan 8 uur, maar heel vaak is dat niet mogelijk. Ik moet dagen bijkomen, wanneer ik bijvoorbeeld maar een nacht maar 6 uur slaap.
-Ik ben gek op ziekenhuis series. Ik vind alles wat met ziekenhuis, geneeskunde, medicijnen en ziektes gaat onwijs interessant.
-Vroeger was ik een enorm 'feestbeest', maar de laatste jaren kan ik er niet meer zo goed tegen. Ik kan niet goed meer tegen de drukte en de nachten doorhalen. Ik denk dat het te maken heb met het ouder worden.
-Ik ben onwijs gek op eten, mensen kennen mij als iemand die altijd honger heeft. Wanneer ik een keer iets qua eten weiger, dan kijkt iedereen dan ook erg raar op.
-Voor mijn lengte schaamde ik mij vroeger wel eens. Ik ben namelijk1.81 en ik vond het verschrikkelijk dat ik altijd het langste meisje was. Ik heb het inmiddels alweer een paar jaar weten te accepteren. Ik voel mij alleen soms nog wel eens ongemakkelijk als ik hakken aan heb, maar ik weet dat ook steeds meer los te laten.
-Ik heb een HBO studie Pedagogiek afgerond. Ik zoek af en toe wel voor vacatures, maar toch voel ik mij enorm gelukkig in mijn functie als Pedagogisch Medewerker op een kinderdagverblijf. Ik ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk toe en ik vind het voorlopig wel even goed zo, ik zit prima op mijn plaats.
-Ik houd onwijs veel van RnB muziek, ik had eigenlijk in Amerika geboren moeten worden, want qua muziek zou ik mijzelf daar echt helemaal thuis voelen. Voor de rest vind ik alles in Nederland heerlijk, maar van de muziek word ik toch niet zo gelukkig.
-Ik heb erg veel moeite met talen. Nederlands beheers ik dan goed, maar ook niet perfect, qua grammatica zou ik van de regels nog wat meer op de hoogte willen zijn. Engels vind ik echt een onwijs lastige taal. Ik haalde vroeger erg veel onvoldoendes voor Engels en ook voor alle andere talen. De andere talen heb ik erg snel laten vallen, maar om de Engelse taal kon ik echt niet heen. Ik kan alles prima volgen, maar de taal spreken, of schrijven, kom daar maar niet bij mij mee aan. 
-Ik heb een introverte persoonlijkheid. Verlegen is niet echt het juiste woord, dat ben ik dan ook echt totaal niet, maar je zult mij nooit echt het hoogste woord horen voeren. Ik heb daar totaal geen behoefte aan.
-Ik ben altijd erg vrolijk. Mensen die mij goed kennen vallen het vaak op dat ik eigenlijk altijd vrolijk ben.
-Een goede literaire thriller daar maak je mij onwijs blij mee. Ik ben vooral fan van de boeken van Saskia Noort en van Judith Visser

De vragen van Leontine:

1. Wat is jouw absolute beauty-musthave?
Mijn absolute beauty-musthave, is een volume mascara. Ik kies voor mascara, omdat mijn ogen er heel erg slecht uitzien zonder mascara.

2. Hoe ziet jouw ideale make-up stash eruit?
De ideale stash vind ik en mijn stash begin daar steeds meer op te lijken. Is een mix tussen budget- en highend producten. Ik heb nog wel wat dure palettes die ik graag aan mijn stash zou willen toevoegen, maar of ik het nodig heb, dat is een andere vraag..

3. Welke stad zou jij nog eens graag willen ontdekken?
Ik zou graag New York nog eens willen ontdekken. De beelden uit de films in het echt mee maken. Het lijkt mij al een enorme onderneming en een spannende ervaring om naar Amerika te gaan.

4. Welke personen zou jij graag willen ontmoeten en waarom?
 Ik heb zelf niet echt een behoefte om iemand te ontmoeten.

5. Wat is je favoriete tijdschrift?
Mijn favoriete tijdschrift is toch wel de Linda!Ik vind Linda haar schrijfstijl en onderwerpen altijd erg prettig om te lezen.

6. MAC of Inglot?
Oh dat vind ik wel echt een onwijs lastige keuze. Ik kan daar niet zo goed tussen kiezen. Ik vind van MAC bijvoorbeeld de lippenstift en de blushes erg fijn. Van Inglot vind ik de oogschaduws erg geweldig! Ik kies toch voor MAC, omdat ik het assortiment van MAC vollediger vind.

7. Hoe zie jij jouw toekomst?
Ik kan niet heel goed voorspellen wat ik in de toekomst wil doen, of wat ik wil bereiken. Ik weet wel dat ik hopelijk erg snel ga samenwonen met mijn vriend en over een paar jaar dat wij twee gezonde kinderen kunnen krijgen. Ik hoop ooit een eigen kinderdagverblijf te starten of manager te worden van een dagverblijf. Ik hoop ook ooit dat ik met autistische kinderen kan werken, dat blijft toch wel een droom voor mij.

8. Hoe vaak kook jij en welk gerecht kun jij perfect bereiden?
Ik kook eigenlijk niet heel erg vaak, omdat ik vaak pas rond half 7 thuiskom. Ik kan alles wel maken, maar ik heb niet echt het idee dat ik iets perfect kan bereiden.

9. Welke kleding draag jij het liefst?
Het liefst draag ik jurkjes met een jasje erover.

10. Waar ben jij heel erg goed in, wat is jouw talent?
Ik kan wel zeggen dat ik creatief ben aangelegd. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn op mijn werk, voor mijn blog of in het scrapbooken van foto's. Of dit echt een talent is, zo kan ik het niet echt noemen.

11. Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?
Ik ben wel eens doordat ik wat onhandige schoenen aan had, midden in een discotheek op de grond gevallen. Ik heb mij denk ik nog nooit zo geschaamd als toen.


De vragen van Lotte

1. Wat zijn jouw beste en slechtste eigenschappen?
Mijn beste eigenschappen: Sociaal, zorgelijk, creatief, doorzettingsvermogen en leergierig.
Slechte eigenschappen: Ongeduldig, ik kan slecht tegen kritiek en onzekerheid.

2. Hoe zie jij jezelf over 5 jaar?
Ik heb deze vraag ongeveer al beschreven bij hoe zie jij de toekomst.

3. Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven?
Ik zou mijn kledingstijl kunnen omschrijven als trendy. Ik ben iemand die wel een eigen draai aan kleding geef, maar ik ben wel erg gevoelig voor de trends uit de modewereld.

4. Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gekregen van iemand?
Mijn Mi Moneda ketting van mijn vriend en mijn beide pandora armbanden. De ene kreeg ik van mijn vriendinnen en de andere van mijn vriend.

5. Als je één beroemdheid zou mogen ontmoeten, wie kies je dan en waarom?
Ik heb deze vraag bij de vragen van Leontine al beantwoord.

6. Welke film heb je het laatst gezien en wat vond je ervan?
Ik heb vorige week: The girl with the dragon tattoo gezien. Ik vond het de 2,5 half uur dat de film duurt echt onwijs waard. Ik had de boeken nog niet gelezen, maar ik was wel erg benieuwd naar de boeken. Ik vond het eerste half uur soms wat langdradig, maar de gehele film zat erg goed in elkaar. Je wordt wel echt in het verhaal gezogen als je in de bios zit.

7. Wat vind je belangrijker aan je uiterlijk, je haar of je outfit? Waarom?
Ik vind mijn outfit vaak erg belangrijk, omdat het laat zien wie ik ben. Je haar kan je ook bijvoorbeeld vast dragen, maar dan ben ik echt totaal niet mijzelf. Hetzelfde geld voor bijvoorbeeld een smokey eye look, wat ik niet bij mijzelf vind passen.

8. Wat heb jij al allemaal van de wereld gezien?
Ik ben in België, Duitsland, Luxemburg, Engeland, Schotland, Frankrijk, Spanje, Marokko, Italië, Kroatie en Turkije geweest.

9. Wat is je favoriete parfum op het moment?
Favoriet op het moment is Versace - Bright Crystal

10. Wat heb je altijd al graag willen doen, maar heb je nog steeds niet gedaan?
Ik wil nog steeds heel graag een keer naar Curacao. Het lijkt mij echt prachtig land, maar ik wil dat pas doen als ik wat meer geld te besteden heb voor een vakantie.

11. Als je één wens mocht doen, wat zou je dan wensen? 
Ik zou wensen dat er een geneesmiddel word gevonden voor vreselijk nare ziektes zoals kanker en aids, waar heel veel mensen aan overlijden.

Nu weten jullie echt weer een heleboel nieuwe dingen denk ik over mij! De bedoeling van deze tag is dat ik nog 11 mensen tag, alleen ik denk dat iedereen hem nu wel heeft gehad. Mocht je deze tag nog niet hebben gedaan, maar lijkt hij je erg leuk, dan mag je hem natuurlijk overnemen. Ik zou ook wel 11 vragen willen verzinnen dan voor je, maar dan moet je het even laten weten.

14 comments:

Charile zei

super leuk om te lezen!

Berrie zei

Het blijft een leuke tag om te lezen!
xx

Paola zei

Super leuk om op deze manier meer over je te weten te komen!

Chantal zei

Erg leuk om zo nog iets meer over je te weten te komen! :-)

Pippi zei

Goede vragen en openhartige antwoorden- zo leer je een blogger steeds beter kennen:)

Sandra zei

Leuk om te lezen en je weer een beetje beter te leren kennen :)

Danice zei

Leuk dat je deze tag ook hebt gekregen. Weet je wat nog leuker is dan de ziekenhuis series? De bijeenkomsten en blogs die gehouden worden om te bespreken wat er allemaal niet aan klopt, ik geloof dat die bijeenkomsten voor de serie house al worden georganiseerd in Nederland voor de medische faculteiten. Best wel leuk (al blijven het goede shows) om over te discussiëren.

Verder heb ikeen talenknobbel, maar ook voor mij geld 'Ik kan alles prima volgen, maar de taal spreken, of schrijven, kom daar maar niet bij mij mee aan.' Het ligt maar net aan je prioriteit en je zelfverzekerdheid (ik doe er niets meer aan en durf geen fouten te maken). Vraag eens aan iemand om je heen hoe goed zij een brief in het Frans, Duits of zelfs Engels kunnen schrijven - ze zijn op maximaal 2 vingers te tellen.

Retro-elke zei

Super tof om te lezen! :D

Mariel zei

Leuk om te lezen!

Joyce Nafzger zei

Oeh Versace Bright Crystal is heel erg lekker, mijn moeder en ik hebben ons flesje echt binnen no time opgemaakt!

Nyria zei

Lastige keuze om te kiezen tussen mac en inglot. Maar ik zou inderdaad ook voor mac kiezen. Leuke tag om te lezen.
Liefs, xxxx

Miranda zei

Wat een leuke tag;D

Kelly zei

Wat een leuke, uitgebreide reactie Danice! Oh dat lijkt mij ook erg leuk om mee te maken wat er allemaal niet klopt in de series! Ik heb daar echt nog nooit iets over gelezen!

Lisa zei

Blijft leuk om te lezen deze tag! :) 


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights