woensdag 16 november 2011

postheadericon Swatch: Color Club - Hot like lava (Foiled collection Fall '11)

Tijdens het Halloweenfeest van Enchantra, nam ik natuurlijk van leuke aankoopjes mee. Eén van deze aankopen was een lakje uit de toen net nieuwe collectie Foiled van Color Club. Twee lakjes van deze collectie stonden op mijn wishlist, deze roze en de blauwe. De blauwe was er op dat moment niet meer, dus ik dacht die komt dan later wel, dan neem ik alleen Hot Like Lava mee. Hot like lava is speciale roze kleur, waar ook een zilveren kleur in verwerkt zit. Je kan goed zien dat de zilveren kleur helemaal door de roze kleur heen zit.
Op boven- en onderstaande foto's draag ik één laagje van dit lakje. Het lakje is al droog met één laagje en kijk daar houden wij ongeduldige vrouwen van. Ook ik ben zo ongeduldig type, want als ik meerdere laagjes aanbreng, dan ben ik op een gegeven moment het vergeten en ga ik wat anders doen en is het nog niet uitgehard, geen goed plan dus. Ik vind dit echt een heel erg leuk kleurtje en ik draag hem erg vaak. Het lakje is roze, dat is ook nog eens een favoriete kleur van mij en ik vind hem erg speciaal.

Color Club is naar China Glaze en O.P.I. één van mijn favoriete nagellakmerken, die ook nog eens erg budget is. Ik vind namelijk rond de 5 euro voor een nagellak nog budget. De kwaliteit is echt super en er zitten hele bijzondere lakken in het assortiment.

Om met de 'sterrenhype' mee te doen, want sterren op mijn kleren, daar kan je mij niet voor wakker maken. Daar moet je denk ik erg van houden. Sterren in nailart verwerkt vind ik wel erg leuk.Ik heb gestempeld met Essence - Gold old Buffy en ik moet zeggen dat je erg goed kan stempelen met de lakken van de Vampire's Love collectie van Essence. Ik gebruikte voor deze art een plate van Dashicabeautyshop en de naam van de plate is SdP-07. Als deze plate je niet trekt, Shirley heeft een ruime keus in andere plates en er komen regelmatig nieuwe plates in de webshop. In de gaten houden dus!

Dit lakje en andere lakken van Color Club, zijn te koop bij onder andere Enchantra, ook op E-bay, als je meerdere lakken wilt bestellen, kan je ze vaak ook voordelig bestellen.

Wat vinden jullie van Hot Like Lava?

15 comments:

Yara zei

Ziet er mooi uit!!

Unknown zei

Wat een onwijs gaaf kleurtje! Heel apart, superleuke naam en onwijs mooi!

Aleida zei

Gaaf lakje!

Pippi zei

Op de nagels veel mooier dan in het potje!

Germa zei

Heel gaaf!!! Leuk in combinatie met die sterren. Pretty!

robin zei

echt een heel erg mooi & aparte kleur!!

Jorna zei

Oh.... I LOVE! Wat een prachtige lak!!

beautyforgirls zei

Echt een prachtig lakje, de nailart maakt het helemaal af. Zo mooi.
Liefs, xxx

Nicole zei

heel mooi lakje! vind de kleur echt heel leuk :)

Unknown zei

Oh my, wat een pretty lakje. I love it!

Anoniem zei

wauw heel gaaf!

Miranda zei

echt heel erg mooi!

LottedeJ zei

Wauw, wat een prachtig lakje!

Tamara zei

Dit kleurtje lijkt heel erg op de Sparkling Cherry nagellak van Diamond cosmetics :)

priscella zei

erg mooie kleur!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights