donderdag 17 november 2011

postheadericon Nagellakvergelijking Essence -True love met Stella en Diva of Geneva.

Toen ik de lakken van de nieuwe Limited Edition Vampire's Love van Essence ging swatchen had ik het idee dat ik nog twee lakjes had die ik er best wel op vond lijken. Namelijk de rechtse China Glaze - Stella en de links O.P.I. - Diva of Geneva (het lakje waar ik mijn blog naar heb vernoemd). Ik vind True Love echt een prachtig lakje, maar ik had het idee dat het lakje niet erg uniek was.
Het middelste lakje is de True love van Essence, de rechter is Stella en de linker is Diva of Geneva. Als je de lakken zo naast elkaar ziet op het nagellakwiel, zie je dat ze allemaal wel ongeveer dezelfde kleur paars zijn, maar alle drie met een totaal andere finish. Diva of Geneva heeft meer een rood achtige look, met shimmers er in. Stella heeft meer een licht paars gloed over zich heen en True love kreeg meer zilveren shimmers door de lak heen.
Helaas mijn nagellakvergelijking heeft anders uitgepakt dan ik in eerste instantie had verwacht. De lakken lijken toch iets minder op elkaar, dan dat ik ze in flesjes naast elkaar hield. Ik vind het alle drie prachtige lakken en ik weet ook zeker dat ik True Love ook erg vaak ga dragen. Ik vind paarse lakjes namelijk steeds leuker worden.

Hadden jullie ook het idee dat jullie het lakje True Love al eerder hebben gezien?

Hebben jullie ook wel eens het idee als je 'weer eens een lakje heb gekocht' dat het lakje eigenlijk wel erg lijkt op een ander lakje in je stash? 

Ik probeer tegenwoordig wel te bedenken of ik al een lakje in mijn stash hebben zitten wat er op lijkt. Dat heb je als je iets te veel lakjes in huis hebt denk ik hihi.

15 comments:

Yara zei

Heerlijk, als een product een dupe van een ander is! Ik hou van budgetproof, haha.

Pippi zei

Ja, als ik mijn zestig bijna volledig volgelakte nagelwielen erbij pak zie ik slechts enkele perfecte dupes. Dat zijn dan felle rode lakjes. Verder zie ik altijd verschillen. Wat eigenlijk jammer is, want dan blijf ik kopen:)

Unknown zei

Ik heb twee lakken. Een van essence en een van catrice. Die zijn echt precies hetzelfde, maar bij die van essence ben je een laagje meer nodig

Danice zei

Ik heb al een hele tijd geen nagellak gekocht, dus dat probleem van kleuren die te veel op elkaar dreigen te lijken heb ik niet. In dit geval is het goed voor je uitgepakt: het zijn toch drie verschillende looks. Leuk om te weten hoe je blog aan haar naam is gekomen.

Germa zei

Leuk dat ze zo op elkaar lijken! Essence vind ik minder mooi.

Jorna zei

Goed gevonden! Ik had ook al zo'n idee dat deze lak op Stella (die ik ook heb) leek. Nice!

Anoniem zei

mooie lakjes, maar idd ze lijken op elkaar. Maar dat ga je op een gegeven moment krijgen he, dan raken de ideën/kleuren op :(

beautyforgirls zei

Ik vind die van OPI het mooiste.
Leuke vergelijking.
Liefs, xxxx

Eve zei

Ik heb True Love nu op mijn nagels, ik vind hem prachtig, maar i.d.d. hij lijkt wel op anderen.Maar goed, dat is bijna onoverkomelijk met zoveel nagellakmerken op de wereld denk ik.

Anoniem zei

mooie kleuren!

LottedeJ zei

Leuk, zo'n vergelijking! Ik vind Diva Of Geneva nog wel het mooist.

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Mooie kleuren, dat ten eerste! Leuke vergelijking heb je gemaakt, kleuren lijken écht veel op elkaar inderdaad.

Miranda zei

Wel herkenbaar , dan lijkt idd een lakje op een andere. Wanneer je het dan goed bekijkt , lijkt het toch nét wat anders op je nagels.

Shirley zei

Mooie kleuren, ze hebben allemmaal wel net iets iets anders als je goed kijkt :-)
China Glaze - Stella heb ik ook en nog nooit gebruikt, nu ik hem zo zie best heel zonde!

BeautyNailsFun zei

Leuk artikel, had het helemaal nog niet gezien joh! ;) Toevallig dat ik vandaag ook Stella heb geswatcht en dat ik die vraag kreeg bij de comments!
Maar ik heb dus inderdaad erg veel van dit soort lakjes. En er zitten dus wel wat dezelfde soort kleurtjes bij! En ook van de donker blauwe lakjes heb ik er een heleboel... Tja kan er ook nix aan doen, ben nou eenmaal gek op die kleurtjes!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights