maandag 10 oktober 2011

postheadericon Halloweenparty bij EnchantraBewogen foto, maar ik vond het wel erg leuk naast het China Glaze rek. Mijn spin is hier ook goed op te zien.

Ik ben gister naar mijn allereerste feestje geweest. Een vervroegde Halloweenparty bij de geweldige webshop Enchantra. Ik bestel, zoals jullie wel lezen op mijn site, regelmatig bij Enchantra. Ik was alleen nog nooit in de showroom geweest. Met gezonde spanning stond ik gister op, om mijzelf klaar te maken voor de Halloweenparty.
Sorry voor het plaatsen van de vele foto's, maar ik wil een goede sfeerimpressie geven, hoe het er allemaal uitzag!

Ik had geen kostuum, maar ik vond het wel leuk om wel wat accessoires aan te passen bij mijn kleding, omdat het anders helemaal niets met Halloween te maken had. Ik had nog wel wat ooglooks geprobeerd, maar ik vond het allemaal toch net niet wat ik wilde. Ik vond het ook wel leuk om mij iets aan het thema aan te passen.  Ik ben samen met Tessa afgereisd naar Kapelle. We hadden eerst gekeken voor de trein, maar we zouden zo'n 5 uur onderweg zijn, omdat alle verbindingen niet aansluiten. We besloten om met de auto te gaan en we hebben er ongeveer 2 uur over gedaan. Het leek ook echt helemaal niet lang, dus het was ook echt wel goed te doen.

Toen we daar aankwamen, vond ik het zelf al best aan de drukke kant. Ik kijk altijd eerst even te kat uit te boom en ik herkende ook niet iedereen, door de kostuums die mensen aan hadden. De dare was net begonnen, toen wij binnenstapte. Ik vond het onwijs leuk om te zien hoe mensen hun creatie hebben gemaakt. De visagisten die aanwezig waren hebben hun modellen ook omgetoverd tot de meest bizarre halloweencreaties. Wat een fantasie heeft iedereen en iedereen zag er ook anders uit die mee deed aan de dare. Ik vond het erg leuk om een paar bloggers in het echt te zien en om kennis te maken, wat zag iedereen erg prachtig uit zeg. Ik heb ook nog eens hele mooie dingen gekocht, die komen morgen middag online in een foto-shoplog.  Ik had ook veel foto's genomen van de nagellakrekken, maar die heb ik nog al 'snel'gemaakt en die vind ik niet erg mooi geworden.

Sfeerimpressie foto's:

 Lisanne van blogginbeauties
Noraly (Enchantra)
 Tessa
Ramona van BeautyNailsFun En Tessa

Hopelijk vonden jullie het erg leuk om te zie. Ik heb in ieder geval een geslaagde dag gehad en ik zal er zeker nog een keer heen gaan!

Mocht je één van de foto's willen hebben, omdat jij er op staat, laat het dan even weten onderaan de comment. Mochten jullie foto's hebben waar ik nog op sta, dan zou ik het echt super vinden als jullie die zouden mailen naar Divaofgeneva@live.nl

1 comments:

Lisanne zei

Leuk artikel en juist leuk, al die foto's! IK vind het erg gezelig om jou te ontmoeten :D


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights