woensdag 7 september 2011

postheadericon Tag: Wat heb je liever?

Iemand die mijn blog al een langere tijd volgt, weet dat ik gek ben op tags. Ik vind het erg leuk, hoe lastig ze soms ook zijn, om deze in te vullen en jullie mee te laten genieten van mijn antwoorden, waardoor je mij misschien nog een beetje beter leert kennen. 
De spelregels:

  • Vermeld en bedank degene door wie je getagged bent: Door de lieve Joyce van de geweldige site Pretty Brilliant en Sofie van de site muffinsattiffanys hebben mij beiden getagged. Deze tag die ik heb gekregen is verzonnen door Kashmira, haar site is ook zeker te moeite om even op te kijken!
  • Beantwoord de vragen, en niet smokkelen, dus bijvoorbeeld bij de vraag “Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor” niet antwoorden geven als “geen wenkbrauwen, want die kan je toch weer bijtekenen” 
  • Tag een aantal andere beautybloggers, die deze tag niet niet gedaan hebben.
  • En als je wil kun je deze tag doen in een video, ook hele leuk!
 Wat heb je liever?Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor?
Ik ben geen fan van haar op plekken waar het, als vrouw zijnde niet hoort. Mocht ik ooit een paar (donkere) haren op mijn bovenlip spotten, dan ben ik in diezelfde dag nog bij de schoonheidsspecialiste. Ik zou dan kiezen voor geen wenkbrauwen, dan zet ik wel een leuk hoedje op mijn hoofd en ik maak een andere scheiding, zodat mijn haar wat meer in mijn gezicht zal vallen. Daar heb ik normaal ook een hekel aan, maar niets is erger dan rondlopen met een zichtbare snor.

Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Ik ga dan toch voor ongezonde nagels die ik wel mag lakken, dan verberg ik mijn ongezonde nagels wel achter alle kleuren van de regenboog. Ik zou niet zonder nagellak kunnen, dus dan kies ik door voor ongezonde nagels in plaats van de perfecte nagels.

Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Deze vind ik wel erg lastig, want ik vind lang haar vreselijk irritant, maar ik zou ook niet graag met gemillimeterd haar rondlopen. Ik kies voor lang haar tot mijn voeten, mijn overgrootoma had dat ook en ze droeg het altijd in een knotje, waardoor mensen niet eens zagen dat ze zolang haar had. Ik heb ooit net als haar, geen dik haar, dus ik zou het ook makkelijk vast kunnen dragen.


Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmake-up meer gebruiken? 
Smokey eyes zijn niet helemaal mijn ding, omdat ik het veels te hard vind op mijn ogen, maar als daar tegenover staat dat ik nooit meer oogmake up mag gebruiken dan kies ik toch voor de smokey eye. Als ik dat eeuwig moet dragen, word ik er vast wel wat creatiever in en dan bedenk ik er één die wel perfect bij mijn huidje past! 

Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur?
Ik kies meteen voor hele rode wangen, want een lijken gezicht vind ik echt afschuwelijk! Dan maar een lekker gezond blosje op mijn wangen. 
Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest?  
Ik moet eerlijk bekennen, dat ik niet echt rekening met mijn make up houdt of ze getest zijn op dieren. Voor mij is dat geen vereiste. Ik kies er dan ook voor om cosmetica te gebruiken die op dieren getest is, in plaats van er voor te kiezen om geen cosmetica meer te gebruiken. 
 
Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Ik ben blij met mijn rechte gebit, waar ik jarenlang voor met een beugel heb moeten lopen. Ook door deze beugel zijn er juist wat gelige plekken op mijn tanden ontstaan. Ik zou het vreselijk vinden, als ik na al het werk in mijn jeugd, voor een recht gebit, opeens wakker werd net scheve tanden. Ik kies er dan ook voor om met gelige tanden, maar wel met een recht gebit te lopen.

Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn.
Ik zou dan naar school of werk gaan met een niet draagbare look, want ik kan mij gewoon niet zogenaamd ziek melden. Dat zit echt gewoon niet in mij. Ik zou dan maar zeggen dat ik wat geëxperimenteerd had voor mijn blog. 

Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladderd of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Als ik iets onverzorgd vind is dat je nagellak nog maar voor de helft op je nagels zit. Ik krijg dan altijd de neigingen, als ik dat bij mensen zie, om mijn remover van thuis te halen en haar nagellak er afhaalt. Ik werk daarom ook niet met nagellak op, want als het in het eerste uur dat ik moet werken, al beschadigd of er afbladderd, dan zou ik gek worden. Uit voorzorg haal ik het er altijd af voordat ik ga werken. Er zijn genoeg heerlijke removers op te markt, dus ik kies ervoor op iedere dag opnieuw mijn nagellak er af te moeten halen.

Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid?
Als ik ergens echt niet tegen kan, dan is dat wel stank van een product, of van een mens. Ik ga automatisch kokhalzen en als ik iets ruik dan maak ik dat ik weg kom. Ik zou nooit een stinkend product op mij kunnen smeren, dus dan kies ik maar voor de heerlijke bodylotion, die wat minder goed is voor mijn huid.


Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs?  
Ik verf mijn haar liever in een kinky kleur, roze ala Pink, dan dat ik als een oma er bij moet lopen. Het lijkt mij vreselijk om grijze haren te krijgen. 
  
Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen?
Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel zichtbare lipliner. Lipliner die in dezelfde kleur wordt aangebracht als de lippenstift, om de lippenstift langer te laten zitten vind ik wel kunnen, maar van die hoerige lipliner, in totaal andere kleur als je lippenstift, vind ik echt heel erg lelijk. Dan maar met uitgelopen panda ogen en dan doe ik net als of het de nieuwe trend is.
Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist? 
Ik koop bijna geen make up bij de drogist, dus dan kies er met volle overtuiging voor om nooit meer make up bij de drogist te kopen.

De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen make-up dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorging) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen? 
Nooit zal ik bij opgebouwde stash zomaar inleveren, ook niet als ik meteen daarvoor nieuwe make up mag kopen. Sommige producten hebben mij echt bloed, zweet en tranen gekost, dus ik zou het niet over mijn hart kunnen verkrijgen, om mijn juweeltjes weg te doen. Ik geniet dan wel de komende anderhalf jaar wel van mijn eigen stash.  Ik overleef het namelijk makkelijk, ik heb genoeg spullen.

Bron foto's: We heart it

Ik vond dit een onwijs leuke, maar soms wel lastige tag om te doen. Dames, MarijkeIljaMarjoleinArankaLeontine, Alyssa, Robin, Ramona, Pinkfairy, Tamara en Carola van a1001addictionsNoëlle jullie zijn getagged.

0 comments:


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights