zondag 11 september 2011

postheadericon Essence - Ballerina Backstage - Grand-Plie in Black

Ballerina's, dansers vind ik echt prachtig om te zien. Ik ben ook echt gek op dansfilms! Vroeger wilde ik altijd wel op streetdance of op ballet, maar door mijn houterige lijf, heb ik het nooit geprobeerd.

Met het grijze vieze weer van de afgelopen weken, had ik ook van de week het even gehad met al die felle kleurtjes. Ik heb daarom eindelijk Grand-Plie in black opgedaan. Ik heb het lakje al sinds half Augustus in mijn bezit. Ik kocht het in Maastricht, toen ik daar voor een weekendje naar toe was met Timothy. Ik vond het alleen echt een herfst-halloween-winter kleurtje. Toen het van de week met bakken uit de lucht kwam, heb ik dit lakje opgedaan. Benieuwd wat ik vind van Grand-Plie in black vind?
De Ballerina backstage trok mijn aandacht en dan vooral de lakjes. Persoonlijk heb ik het niet zo op souffles, omdat ze bij mij altijd erg gaan creasen. Ik ben meer van de poeder oogschaduw en blush. Ik heb dan ook alleen maar twee lakjes meegenomen. Dit lakje en de koraalkleurige On your gracile tiptoe.

Ik vind Grand-plie in black niet heel erg naar lakken, dat heb ik met de meeste glitterlakjes wel. Bij dit lakje viel het mij erg mee. In één laagje is het lakje al bijna volledig dekkend, alleen voor een intensere kleur is echt wel een tweede laagje nodig.
Het lakje was erg lastig om er af te halen en ik heb wel 6 watjes nodig gehad om alle resten lak te verwijderen. Dat is ook de reden dat ik nooit glitterlakjes draag. Ik vind het afhalen verschrikkelijk. Ik stootte wel bij mijn vinger tijdens het werken tegen een ijzeren rand, waardoor er heel stuk nagellak er van af viel. De rest had de dag werken wel overleefd, maar ik kan het niet laten zitten als er een stukje gechipt is.

De ballerina collectie loopt ten einde. In mijn woonplaats ligt deze collectie nog wel in de schappen. De lak kost €1.79

1 comments:

Cariena zei

Mooi lakje! Alleen persoonlijk niet iets voor mij.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights