donderdag 14 juli 2011

postheadericon Besteld bij H&M Online

Vanmorgen vroeg keek ik op H&M shoponline, dat doe ik wel vaker in de ochtend, omdat dat alle items nog leverbaar zijn, of net opnieuw zijn aangevuld. Ik zag een super leuke fleurige collectie online staan bij de nieuwe artikelen en deze items heb ik besteld! Ik heb al langere tijd niets meer besteld, vanwege de slechte service de laatste tijd met uitleveren. Ik ben benieuwd of ze het verbeterd hebben, na vele klachten die zijn binnengestroomd bij de H&M

De prachtige blazer hierboven voor de prijs van 29.90€

 Het super toffe rokje voor maar 9.95€
Het vestje in een prachtige, aparte kleur groen voor maar 9.95€

Hebben jullie iets besteld uit de nieuwe collectie?

1 comments:

Helco zei

Wat n coole items heb je besteld! Echt alle drie! Nu maar hopen op n goede- en snelle aflevering! Ga je pics posten, als je de items draagt? :P #jeweettoch Haha!

Liefs! Hel


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights