zaterdag 7 mei 2011

postheadericon Swatches van de nagellakken van You Rock! van EssenceNa gister het Essence - You Rock palette te hebben laten zien, heb ik vandaag voor jullie de swatches van 3 nagellakjes! Ik heb 3 kleuren weten de scoren en deze gingen ook regelrecht mijn winkelmandje in. Ik had graag alle kleuren meegenomen, er zijn namelijk 5 kleuren, maar dit waren de laatste lakjes in het schap!


De super leuke namen van de lakjes.

 Ik heb echt super veel foto's gemaakt, want het is vandaag echt ideaal weer daarvoor!  


De kwaliteit van de lakjes vind ik goed. Je moet alleen oppassen met lakken, want de nagellak is aan de dikke kant. Ik vind het flesje niet makkelijk vast houden met lakken, dat komt omdat het flesje erg klein is en in verhouding is de dop erg groot. Dit vond ik erg lastig tijdens het lakken.
De flesjes mogen van mij wel wat groter zijn!


Wat vinden jullie van deze lakjes?
Gaan jullie ze aanschaffen?

Liefs,

15 comments:

Tessa zei

Ben toevallig ook bezig met lakken :D! Kings of Mints is helemaal niet zo mooi als ik d8 dus wees maar blij dat je die niet hebt. En Cut off the beige vind ik ook een beetje tegenvallen...

Verder vind ik dan Speed of Light blue, Love, Peace and Purple mooi en ik ga nu de roze swatchen, dan heb ik ze weer alle 5 gehad ^^!

Tamara zei

Cut off the beige vind ik echt een super mooi kleurtje

Shirley zei

Prachtige kleuren!
Fijn om de swatches te zien ook :-)
Nu wil ik ze zeker ook hebben.

Anoniem zei

Mooie lakjes, ik heb de lichtbruine ook gekocht maar nog niet gelakt. Maar na deze foto's te zien, ga ik dat toch snel doen :)

Anoniem zei

ze zijn eigenlijk wel veel mooier dan ik had verwacht moet ik zeggen! xx

Miranda zei

Mooie lakjes ;D

beautyforgirls zei

Ik vind het alle 3 mooie lakjes. Toen ik ze in de winkel zag staan, dacht ik nee. Maar nu ik deze swatches zie. Wauw, mooi hoor. Vooral die roze.
Liefs, xxx

Beautyill zei

Vind het echt leuke kleurtjes... Helaas heb ik teveel nagellakjes gekocht afgelopen tijd (vind ik zelf :P) Dus ik mag even niets kopen hihi
Heb je geen moeite met lakken met dit weer? Alles is dik en bobbelig en je moet echt binnen lakken waar het koel is |-)

Eve zei

Ik vind ze wel "okee". Niet super, want eigenlijk lijkt het wel heel veel op wat ik al heb. De parelmoer finish er over vind ik wel leuk.

Anoniem zei

Dat ze bij jou al zo snel uitverkocht zijn! Ik heb ze gelukkig alle vijf nog kunnen bemachtigen. :) Mooie kleurtjes zitten erbij. :D

Helco zei

Wat een mooie kleuren!! \o/

maccia zei

Dat bruine/lever lakje in het midden vind ik zo mooi.

Bianca zei

echt super mooie lakjes :D
helaas heb ik ze hier nog niet gespot :(
liefsx

Unknown zei

Ik heb precies dezelfde kleuren (: Morgen mijn review online!

Anoniem zei

Ik vind die roze erg mooi.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights