zondag 8 mei 2011

postheadericon Catrice - Enter Wonderland Limited Edition


De nieuwe limited collectie Enter Wonderland van Catrice is sinds een paar dagen in verschillende winkels gespot. Ik kon natuurlijk ook niet achterblijven en ik ben vandaag even wezen kijken in de winkels. Ik was van te voren al niet enthousiast over deze LE, maar tegelijkertijd was ik natuurlijk wel nieuwsgierig hoe de producten er in het echt uit zouden zien. De producten vielen mijn inderdaad erg tegen, vooral de nagellakjes! Ik vond de kleuren helemaal niet speciaal en ik heb daarom ook geen enkel nagellakje meegenomen. Deze collectie is gewoon niet helemaal mijn ding. Ik heb een duo oogschaduw meegenomen en een highlighter.
De prachtige duo ooschaduw, Miracle heaven
 Een prachtige hightlighter met de naam fairy dust!Swatches van rechts naar links. Ik heb swatches gemaakt met en zonder oogschaduwbasis. De eerste vanaf links is zonder basis en de 2e swatch van fairy dust is met oogschaduwbasis. Ik vind het echt een orachtige hightlighter! Mijn haren op mijn armen zijn lekker licht geworden door de zon van de afgelopen weken. Dat valt echt wel heel erg op nu.

De duo oogschaduw heeft mij enorm verrast. Ik had nog nooit eerder een duo oogschaduw van Catrice gekocht, dus ik had geen idee hoe de pigmentatie is van de duo's. Ik vind de pigmentatie echt super! Ik ga van de week aan de slag om een mooie look er mee te maken!

Wat vinden jullie van de Enter Wonderland LE van Catrice? Vind je het ook een tegenvaller van Catrice, of is het wel helemaal jou ding?

Liefs,

6 comments:

Eve zei

Mijn ding is het ook niet echt, vind de doosjes leuk versierd, maar dat is voor mij geen reden om iets aan te schaffen. Ik sla even over denk ik.
Maar, eerlijk is eerlijk, pigmenten vallen me reuze mee!

Anoniem zei

Mooie kleuren en goede pigmentatie. Ik heb een lipgloss van de collectie gekocht.

Anne zei

wauuw wat een mooie kleurtjes.

Tamara zei

Mooie kleurtjes! Ik sla deze collectie maar over denk ik, zit niet echt iets bij wat ik moet hebben

Anoniem zei

Ziet er goed uit zeg!

Sofie zei

Ik vind de namen van deze LE echt zo leuk gevonden! Zelf heb ik enkel een lipgloss van Enter Wonderland, maar verder heb ik enkel goede dingen gelezen van deze LE. Leuk artikel!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights