dinsdag 24 mei 2011

postheadericon My New Bag

Van het weekend ben ik contact gekomen met Eline, de eigenaresse van de leuke site: www.mynewbag.nl
Op de website worden verschillende tassen verkocht en de tassen zijn verkrijgbaar in de prijsklasse van 20 tot 125 euro. De prijzen liggen een stuk lager dan in de winkel. Eline verkoopt op haar website, originele tassen van hoogstaande kwaliteit. Van imitatie leren tassen, tot leren tassen en grote bekende merken zijn op deze leuke webshop te vinden Mynewbag.nl onderscheidt zich van grote postorderbedrijven door haar unieke en originele aanbod van tassen en persoonlijke service.

Dit zijn mijn favorieten! Ik kan natuurlijk weer niet kiezen welke ik ga bestellen. Ga ik voor Daisy Camel, die overal bij past? Ga ik voor de prachtige tas Kelly, die op het moment erg hip is en mij op het lijf geschreven staat? Of ga ik voor Loes, de prachtige met een tijgerprintje?
 Daisy Camel, een prachtige leren tas, die óveral bij past
 De beroemde Kelly bag. Eigenlijk moet ik deze al in mijn collectie hebben, 
hij past precies bij me en zelfs bij mijn naam

Geweldige tas, met de naam Loes

De eigenaresse van My new bag biedt mij en jullie, de volgers van mijn blog een unieke kortingscode aan van 15 % aan. Dat is geweldig toch! Gebruik de kortingscode: Divaofgeneva15 om de korting van 15 % te krijgen op de gehele collectie van my new bag! De kortingscode staat ook aan de zijkant, rechts van mijn artikelen, mocht je later willen bestellen.

Ga je gebruik maken van de unieke kortingscode?
Wat vind je van de webshop? Heb je al favorieten gezien in de webshop?

Liefs,

2 comments:

miri zei

Hey Diva,
I LOVE the Daisy Camel bag maar ben een jaar te laat geloof ik..
Weet jij waar die nog te krijgen is of ben je jouwes inmiddels al zat :)
Groetjes Mirjam

Kelly zei

Hee Mirjam! Ik heb ook nog even voor je gezocht, maar deze is naar mijn weten ook niet meer te vinden. Sorry! Misschien dat je de eigenaresse van My New Bag nog kan mailen, of zij nog aan een exemplaar kan komen?


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights