woensdag 27 april 2011

postheadericon Divaofgeneva test....Vernieuwde producten Demak´up


Vorige week mocht ik de Demak´up Beautybloggerkit ontvangen. Ik was super verrast toen ik het uitpakte! Er zaten maar liefst zéven producten in van Demak´up om te testen en te reviewen.Ik was erg benieuwd naar de vernieuwde producten! Ik heb namelijk hele gevoelig ogen en ik was er benieuwd naar de Sensitive Silk Producten.In het pakket zaten 2 verschillende soorten reinigingsdoekjes. Beide reinigingsdoekjes zijn voor een droge of gevoelige huid. Dat is dus echt een ideaal voor mij! De blauw reinigingsdoekjes zijn katoen fris en verreikt met een reinigingslotion. De doekjes ruiken heerlijk fris. Je make up wordt volledig verwijderd als je er een paar keer met het doekje overheen wrijft. Het doekje voelt een beetje stug aan, maar als je gewoon zachtjes over je gezicht wrijft heb je van de stugheid geen last. Ik heb alleen wel eens zachtere reinigingsdoekjes gebruikt en die verdienen echt mijn voorkeur.

De andere reinigingsdoekjes zijn speciaal voor waterproof make up!  Deze doekjes ruiken ook erg fris, maar er is ook een zoetere geur aan toegevoegd. Deze doekjes ruiken echt heerlijk. De doekjes voelen echt heel erg zacht aan. De stugheid die ik bij de andere doekjes voelde, voelde ik mij deze totaal niet. Je make up wordt volledig verwijderd door het doekje een paar keer over je gezicht te wrijven. Deze doekjes zijn mijn nieuwe favoriet!! Ik ben echt helemaal om!
Deze oogmakeupreiniger heb ik al vaker gebruikt en ook diverse keren aangeschaft. Deze reinigingsdoekjes zijn speciaal voor je ogen. Er zit een frisse lotion in verwerkt, die echt heerlijk ruikt. Deze wattenschijfjes gedrenkt in lotion zijn erg makkelijk om in je tas mee te nemen. Ik gebruik deze wattenschijfjes vaak om de make up van mijn ogen af te halen. De make up is er in een paar keer wrijven helemaal van af. De wattenschijfjes beloven het verminderen van je wallen en donkere kringen. Als je het iedere dag gebruikt, ik gebruik het al meerdere jaren, worden je wallen verminderd en de huid rondom je ogen ziet er gezonder uit. De diepe kringen, als ik bijvoorbeeld een paar nachten slecht geslapen heb gaan er niet helemaal mee weg.


De grote wattenschijfjes vind ik echt echt een uitkomst. Ik had nog geen ervaring met de grote wattenschijfjes en ik vind ze echt ideaal. De oranje Sensitive Silk is speciaal gemaakt voor meiden met een gevoelige huid. Ik heb dit natuurlijk getest en je kan wrijven wat je wilt maar de wattenschijfjes blijven echt zacht aanvoelen. Deze wattenschijfjes gebruik ik alleen voor mijn gezicht, want ik vind het zonde om deze wattenschijfjes voor het verwijderen van nagellak te gebruiken.Het normale formaat wattenschijfjes zat ook in het pakket. De Demak´up duo wattenschijfjes gebruik ik al langere tijd en deze vind ik echt fantastisch. Ik gebruik deze wattenschijfjes echt voor alles en ik vind het erg handig dat ik beide kanten van het wattenschijfje kan gebruiken.


Wat ga ik aanschaffen als mijn voorraad op is?
  • Demak'up waterproof reinigingsdoekjes
  • Sensitive Silk wattenschijfjes
Deze producten vind ik echt fantastisch en ik ben helemaal om door deze producten zorgvuldig te testen!

Zijn jullie al bekend met de vernieuwde producten van Demak'up? Welke producten willen jullie aanschaffen?

9 comments:

Anne zei

Ik heb er al veel overgehoord. ze lijken me echt zo fijn!

Carola zei

Wat leuk dat je dit mocht testen

Tessa zei

Leuke review!! Wat fijn dat je er baat bij hebt :) Je hebt indd een hele gevoelige huid :)!

Eve zei

Mooi pakket! Ik vind de oogmake-up reiniger pads ook heel fijn!

Marijke zei

Hoi hoi;),

wat een leuke bloq heb je, ik kom hier voor het eerst!

Leuk artikel! :)

Anoniem zei

Ik heb hem ook gekregen. Ben nu begonnen met volop testen. Het is een leuke kit.
Liefs, xxx

Shirley zei

Wat een leuk pakket! :-)

Beautyill zei

Ben hier echt benieuwd naar! Heb ook een pakketje op me wachten als het goed is!

Unknown zei

Die doekjes zien er fijn uit! :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights