donderdag 10 maart 2011

postheadericon Pink Nailart VS. Nagelriemen schoonmaken

Vandaag heb ik weer een nailart voor jullie. Ik heb eerst mijn nagels gelakt met China Glaze - Snow. Vervolgens heb ik gesponsd met China Glaze - Empowerment en daarna met Sugar High van China Glaze.
Je ziet dat de kleuren wit, pastel roze & donker roze mooi in elkaar overlopen. Vervolgens heb ik een patroon gestempeld met de SDP plate A15. Ik heb gestempeld met Konad Zwart.

Ik ben altijd een kwartier bezig met mijn nagelriemen schoonmaken en nog komen ze er niet er mooi uit te zien. Ik maak eerst mijn nagelriemen schoon met een watje en vervolgens nog met een wattenstaafje met wat remover. Ik werk in een supermarkt en hoe goed ik bij nagelriemen ook verzorg, ze zien er niet uit als ik daar gewerkt heb. De stempellak blijft in mijn 'kloven' zitten en dit is erg moeilijk te verwijderen. Ik heb ook al een keer een nagelcorrecterpen geprobeerd.

Met wat maken jullie je nagelriemen schoon? Ik hoop dat jullie nog wat goede tips voor mij hebben! Wat ik vind dit niet mooi staan :( Ik heb jullie hulp nodig en daarom laat ik het vandaan zien!
Liefs,

15 comments:

FabulousHeidi zei

ch wat vervelend dat je dat hebt meis! Nagelriemen blijven krengen haha! Als je gaat lakken altijd een mm van de nagelriem vandaag blijven sowieso (weet nl niet of je dat doet maar zet het er ff bij ;)) vervolgens met verwijderen leg je het watje op je nagel en laat het een paar sec in trekken en veeg je van je nagel af, nooit naar boven duwen of boenen :) wat wellicht helpt is voordat je het eraf haalt wat olie op je nagelriemen te doen als bescherming en mocht je toch wat in de randjes over hebben kun je het met een bokkepootje ook nog verwijderen :) ik hoop dat je er iets aan hebt! :D liefs!

Tessa zei

Awh zwart is sowieso een hell om schoon te krijgen.. Dat lukt zelfs mij niet helemaal.

Ten eerste zou ik proberen om de stempel wat meer zwevend aan te brengen, zo is de lak rondom je nagels minimaal. Verder raad ik je nog aan om ergens een angled eyeliner brush te kopen, zo'n schuin afgesneden kwastje :) daarmee kan je lekker onder en tussen je nagelriemen komen! Ik hoop dat de tips werken :)

Liefs, Tess <3

Jorna zei

Waarschijnlijk lak je dan toch te ver naar 'boven'. Als ik dat doe met een donkere lak heb ik hetzelfde probleem. Probeer een tikje meer ruimte over te houden aan de kant van je vinger, zeg maar. Voorkomen is beter dan genezen, ben ik achter. ;)

Naomi zei

Heel mooie art! ik heb zelf geen tips aangezien ik altijd het zelfde probleem heb :(

Renate zei

hmmmm..
vind je creatie super mooi..
maar wat jammer is...dat je de helft mist door dat je met een watje aan de gang bent gegaan...zo zonde!!
ik wacht altijd tot dat de lak goed droog is op mn nagelriemen op de een of andere manier verwijdert hij dan beter...dan ga ik met een wattenstaafje mn nagelriemen schoon maken...mocht er daarna nog wat lak zitten (wat niet vaak voor komt) dan pak ik mn fijne kwastje!

bij de etos hebben ze ook wttenstaafjes met aan de ene kant een puntje er aan die zijn ook ideaal om bij je nagelriemen te verwijderen!

Tatjana zei

Mooie creatie zeg!

Anoniem zei

Misschien je nagelriemen invetten voor je gaat stempelen zodat de lak daar minder/niet op pakt?

Maccia zei

Ik heb helaas geen tips. ben zelf echt een kluns. Ik vind de nailart wel erg mooi moeit ik zeggen!

Angélique zei

Wat een mooie art! Ik vind nagelriemen schoonmaken ook een ramp.. meestal koop ik zo´n stick en doop ik die in de nagellakremover

robin zei

jammer van je nagelriemen! ik gebruik altijd spul van herome wat ze verwijderd.is soort gel!

Lies zei

Super schattig! :)

Beautista zei

De nail art is echt super mooi!
De roze kleurtjes en met dat zwart <3

Het enige wat ik weet is: probeer altijd een stukje van je nagelriemen weg te blijven met nagellak.

In een bakje met citroensap weken, daarna wel goed verzorgen!

Of wat vaseline op je nagelriemen smeren voordat je gaat lakken =)

Anoniem zei

Ik gebruik van Catrice de threatment. Die is wel fijn. Mooie nailart. Echt heel leuk gedaan. Mooie kleurtjes, goede combinatie met een leuke print erover. Geniaal.
Liefs, xxxx

Shirley's Nail Art zei

Echt super gaaf! :-)

jolieanda zei

heb je al een keer geprobeerd om je nagelriemen af te plakken met plakband??. ik doe veel met water marble nails en daar werkt het ideaal bij.
miss heb je er iets aan


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights