vrijdag 11 maart 2011

postheadericon Mijn eerste Ciaté!


Mijn eerste Ciaté paint pot is binnen!
Ik wilde al heel erg lang een lakje hebben van Ciaté.  Ik vind het potje namelijk echt suuuuperrrr schatje met dat lieve strikje.
Voor een lakje betaal je alleen 11.99. Ik vind dit toch echt wel erg duur voor een lakje en dan komen de verzendkosten er nog boven op.
In de maand Februari was er super leuke actie! Je hoefde geen verzendkosten te betalen. Ik twijfelde heel erg, omdat ik eigenlijk eventjes geen nieuwe lakken wilde bestellen. Dit prachtige koraal kleurige matte nagellakje trok al mijn aandacht. De naam van dit prachtige lakje is Access All Areas.

Wat er aan voorafging: Tot mijn grote verbazing zag ik half februari dat dit lakje uitverkocht was!
Na een paar keer gemaild te hebben met Ciaté Nederland, kwam ik tot de ontdekking dat dit lakje uit het assortiment gaat en plaats gaat maken voor een glimmende variant van dit lakje. Ik kreeg het lakje vorige week opgestuurd en ik mocht nog gebruik maken van de actie, in de maand februari geen verzendkosten. Wat een top service.

Ik weet dat niet iedereen matte nagellakjes leuk vind, dus ik heb ook nog een andere variatie voor jullie die ik wil laten zien. Access All Areas met een laagje White Cap - China Glaze als topcoat. Wat vinden jullie er van? Ik vind een laagje White Cap wel een heel grappig effect geven!


Hebben jullie tijdens deze actie een Ciaté lakje gescoord?
Ciaté lakjes zijn de bestellen op de webshop ciate-nederland.

Liefs,

10 comments:

Maccia zei

aah die flesjes zijn zo cute. Ook een erg mooi kleurtje

Eve zei

Ik heb hier geen lak van, maar het flesje is i.d.d. heel erg leuk! Hoe bevalt de kwaliteit?

Jorna zei

Die flesjes zijn super schattig! <3 Ik vind de kleuren tegenover de prijs alleen niet je-van-het. Ze zijn niet heel speciaal ofzo.

Femke zei

Ik wil deze ook graag hebben maar vind ze zo duur!

Anoniem zei

Ik vind ze best prijzig, maar wat een mooi lakje. Dat potje alleen al. Daar word je gewoon verliefd op.
Liefs, xxx

Beautyill zei

Vind hem erg mooi met die topcoat er overheen!

Naomi zei

Super leuke kleur! Ik vind die topcoat eigenlijk zonde, de kleur springt er zo al uit!

Beautista zei

Het flesje is super(schattig, dat zeker!
De kleur vind ik ook heel mooi, zonder de topcoat =D

NailsbyLaura zei

Dat effect is zeker leuk! Moet ik ook maar eens proberen. Heb beide lakken, maar nog niet gebruikt

Lacquer Addicts Anonymous zei

Het flesje is echt supermooi maar ik vind het wel weer duur voor een lakje...maar ja je bent verslaafd of niet...dus binnenkort maar eens wat bestellen! (A)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights