vrijdag 29 juni 2012

postheadericon Dagelijkse gebruikte basisproducten voor mijn gezicht

Qua make-up wissel ik erg veel af en heb ik wel een aantal favorieten. Favorieten ook die ik dagelijks gebruik. Ik gebruik namelijk veel lichte tinten gemixt met bruinttinten voor op mijn ogen. Felle lipstick afwisselelend met en nude-lipstick, blush wissel ik continu af en mascara en eyeliner. Ik heb ook een aantal vaste (basis)producten die ik niet vaak afwissel.

Ik begin altijd nadat ik mijn gezicht heb schoongemaakt, met de de hydraterende dagcrème van Nivea. Deze dagcrème gebruik ik al een aantal jaren en ik vind hem heerlijk. Het geeft mijn huid de verzorging die het nodig heeft en ik vind het belangrijk dat de crème mijn huid 24 hydrateert. De dagcrème bevat ook een SPF 8 voor de invloeden van buitenaf.  Na mijn dagcrème gebruik ik een primer. De laatste tijd gebruik ik deze van Smashbox - photofinish light erg veel. Een fijne primer vooronder mijn foundation. De primer voelt erg licht en luchtig aan, je merkt het niet dat je nog een laagje extra aanbrengt op je huid.
Op het moment gebruik ik de Rimmel Wake Me Up Foundation in 100 ivory, de lichtste kleur die er is. De kleur is echt perfect en ik heb dan nog niet eens een hele witte huid. Wel een lichte huid, maar er zijn meiden die heel wat tinten lichter zijn dan ik. Ik vind het wel jammer dat er niet nog meer lichtere kleuren te verkrijgen zijn van de wake me up foundation. Na het aanbrengen van mijn foundation breng ik nog wat concealer aan onder mijn ogen, om de ergste wallen weg te werken. Ik maak gebruik van de Essence stay all day concealer. Na het aanbrengen van de foundation en concealer poeder ik alles even af met de Mineralize Skinfinish van MAC in de kleur medium.
Als allerlaatste breng ik een laagje Soft Ochre van MAC aan op mijn oogleden als oogschaduwbasis. Nu is mijn basis voor mijn gezicht klaar en breng ik nog wat oogschaduw, eyeliner, mascara, blush en een lipproduct aan.

Heb jij vaste basisproducten voor je gezicht of wissel je die continu af?

7 comments:

Nikita zei

how seg, dat is veel... Ik gebruik enkel een dagcréme en mss een extra créme voor aan mijn ogen. af en toe gebruik ik eens een getinte dagcréme die ik afpoeder. Als ik 's avonds weg ga na een feestje gebruik ik heeeeel zelden eens foundation.

janniektewinkel zei

wow, veel dingen die je gebruikt!

Naomi van der Let zei

Ik draag sowieso weinig make up, maar de lijst die jij gebruikt zou ik nooit doen! Ik vind zelf au naturel het mooist bij iedereen - een beetje mascara en misschien een lichte blush - ik moet er niet aan denken om al die producten op mijn gezicht te hebben!

Esmay zei

Leuk om te zien! Ik gebruik atm niet zoveel op m'n gezicht, omdat ik 's ochtends vroeg uit bed moet om te werken :(

Pippi zei

Ik gebruik steeds andere merken, maar ik gebruik altijd een serum, dagcrème, gekleurd laagje, concealer en oogschaduwbasis

Vera zei

mooie producten!

Nyria zei

Hihi, ik gebruik dezelfde dagcreme.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights