vrijdag 29 juni 2012

postheadericon Mijn beautygeheimen op Beautyscene!

Misschien dat jullie al het stukje hebben gelezen, maar ik stond gister met mijn beautygeheimen op één van mijn favoriete beautysites, die ik overigens al vanaf het begin volg, namelijk Beautyscene! Onlangs plaatste de meiden van Beautyscene een oproep op Facebook dat ze wat meiden zochten die wat beautyvragen wilde beantwoordden! Dat leek mij ontzettend leuk en ik gaf mij dus snel op! Er werden wat meiden uitgekozen en yeah daar zat ik bij! Erg leuk om je eigen stukje en foto's terug te zien op een grote beautysite!

De link naar het stukje is hier te vinden! Ik ben wel erg benieuwd naar jullie beautygeheimen? Hebben jullie nog geweldige beautygeheimen die jullie hier met mij en met mijn volgers willen delen?

6 comments:

Charile zei

super leuk!

Pippi zei

Wat een ontzettend leuk stukje!

Marge zei

Beautygeheim: Wees als een kind zo blij met je make-up. Zorg ervoor dat je PLEZIER hebt met je stash zoals dat je vroeger PLEZIER had van je speelgoed. Niemand die het ziet wanneer je een look maakt waarmee je echt niet over straat kunt, maar jij bent ff goed losgegaan. Lekker ordenen en bedenken wat je stash nou echt compleet zou maken, alles mooi neerzetten, HEERLIJK! :D

Mariette zei

Super leuk!

Liefs, Mariette

Mariel - nailcrush zei

Leuk stukje!

Nyria zei

Ik had het gelezen, echt heel gaaf meid.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights