zaterdag 30 juni 2012

postheadericon Diva of Geneva test.. Biosilk producten

Dinsdag avond ben ik naar een VIP avond geweest van Douglas. Ik had eigenlijk niets op het oog wat ik zou willen hebben. Ik heb namelijk qua make-up en luchtjes totaal niets nodig. Ik kan nog wel een tijd vooruit met alles wat ik heb liggen. 

De medewerker van Douglas raadde mij dit setje aan van Biosilk. Ik heb namelijk erg dun haar met van slag erin, maar aan volume ontbreekt het nogal. Ik heb eerder de silktherapy van Biosilk gebruik en die vond ik ontzettend prettig. Ik ga dit setje met de volume shampoo, conditioner en de silktherapy testen. Ik ben ook erg benieuwd wat deze producten los van elkaar doen. Jullie kunnen dus over een tijd een review verwachten dan deze drie producten van Biosilk.

Naast het setje van Biosilk kocht ik ook nog een lakje van Anny - Top of Emotion, die al een lange tijd op mijn wishlist stond. De showergel was een cadeautje van Douglas voor de mensen die naar de VIP avond kwamen.

Zijn er mensen die ervaring hebben met dit setje, of met andere producten van Biosilk?

7 comments:

larissa zei

Ik ben altijd dol op van die douche setjes.
leuk meis.
liefs, x

PinkFairy zei

ah wat leuk! ben benieuwd wat je van Biosilk gaat vinden ;)

Esmay zei

Ben benieuwd! Wat is dat I love ... product dan?

Chantal zei

Ik ben benieuwd naar die I Love... showergel, die ziet er héérlijk uit!

Kelly zei

Dat is de showergel die ik kreeg omdat ik naar de VIP avond was gekomen!

Mariska zei

Ben benieuwd naar het Anny lakje! Ik vind het serum van biosilk erg fijn

Nyria zei

Hoeveel heb je betaald voor het biosilk setje, ik ben onwijs benieuwd.
Liefs, xxx


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights