woensdag 16 mei 2012

postheadericon Lipbalsems

Ik ben echt allergisch voor droge lippen. Ik heb echt zoveel lippenbalsems in mijn tassen zitten. Ik koop namelijk regelmatig weer een nieuwe, als ik mijn lippenbalsem niet kan vinden. Als ik ergens niet tegenkan is het wel drogen lippen en velletjes. Vooral in de winter heb ik hier onwijs veel last van en blijf ik maar smeren en smeren. Deze lippenbalsems vind ik wel erg fijn.

De welbekende Rosebud Salve in Original. Ik heb alle andere soorten Rosebud Salves ook, maar ik vind de doodgewone toch het allerfijnste. Deze lippenbalsem vind ik het beste mijn lippen verzorgen. Te koop voor ongeveer 12.50€ bij onder andere Douglas.

Rosy Lips van Vaseline is een lippenbalsem die echt heerlijk ruikt. Het geeft mijn lippen een subtiele roze kleur. Deze lipbalsem is voor even verzorgend, maar ik vind wel dat wanneer je iets gedronken hebt je totaal niets meer merkt van de lippenbalsem. Deze lippenbalsem is te koop bij de drogist voor ongeveer 1.99€

Ik heb twee tinted lip conditioner oftewel Pout Polishes van Sleek. Dit is een lippenbalsem met een tintje. Deze lippenbalsems ruiken heerlijk en zijn verzorgend. Ik vind de SPF die er inzit erg belangrijk. De prijs ligt rond de 6.99€

Ik heb naar mijn weten gewoon nog nooit een lipbalsem opgemaakt en ik denk dat als ik al mijn tassen/jassen leeg dat ik zeker de 10 potjes lippenbalsem wel haal. Schandalig eigenlijk, ik ga eerst eens wat lippenbalsems opmaken.

9 comments:

Paola zei

Die van vaseline vind ik erg fijn! Ik gebruik zelf eigenlijk alleen in de winter lippenbalsem en heel zelden tussendoor!

Femke Vrieswijk zei

die tinted lip conditioners lijken me wel erg fijn en pretty ;D

Esmay zei

Gotta looove Rosebud & TLC, alleen ik van MAC hihi!

Pippi zei

Laatst heb ik een Pout Polish opgemaakt- gauw maar een nieuwe bestellen:)

Joyce zei

Vaseline werkt bij mij altijd het beste!

Charile zei

Ik hou van lippenbalsems :D Ik gebruik vooral graag Vaseline (de blauwe of de roze)

Mariska Wubbels Weustink zei

 Ik ben echt verslaafd aan Labello's ^^

Corinnescherp zei

Ja dat ken ik wel. Ik heb ook een tic voor lippenbalsems. Ik maak er ook nooit een op voordat ik een nieuwe koop. Dan ben ik toch niet de enige.

Priscella zei

ik kan helaas ook niet zonder lippenbalsem moet het echt altijd op mijn lippen hebben 


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights