dinsdag 15 mei 2012

postheadericon Fashion Inspiration #2: De maxi-dress

Ik vind de maxi-dress er echt zo mooi uitzien bij vrouwen. Alleen als ik het zelf aan heb dan twijfel ik altijd ontzettend. Ik heb er één in mijn kast liggen, maar dan is echt wel een maxi-dress voor in de zomer. Die is op dit moment echt veel te koud, dus ik zal hem zeker nog wel een keer aandoen wanneer het er weer voor is. Ik zie alleen nu de mooiste maxi-dressen voorbij komen in de verschillende webshops. Ik ben alleen bang dat het niet er flateus zal staan bij mijn lengte. Ik ben zoals veel van jullie weten lang voor een vrouw, namelijk 1.81 meter. Ik ben bang als ik een maxi-dress aan heb, dat ik mij alleen maar langer en langer ga voelen. 

Ik vind de maxi-dresses er alleen zo heerlijk zomers uitzien. Ik blijf er maar over twijfelen of ik nog een maxi-dress zal bestellen, die ik nu bijvoorbeeld ook zou kunnen aan doen. 

Bron foto's: Google

Wat vind jij van de maxi-dress? Zien jullie mij er al in lopen?           

15 comments:

MySuperSweetLife zei

Ik vind een maxi dress altijd erg mooi. Helaas Lijk ik in een maxi dress nog korter en dikker dan ik al ben xD

Liefs

Priscilla zei

Ik vind ze ook erg mooi maar ben er ook niet helemaal zeker van of het mij nou zo goed zou staan.. misschien gewoon eens een keer een passen :)

Anoniem zei

Ik vind ze heel leuk! Maar niet voor mezelf ^^

Paola zei

Sommige mensen vind ik het erg leuk staan, maar ik heb zelf een kort bovenlichaam en ben klein (1.58), dus ik wordt zelf snel een propje in lange rokken/jurken!

Helco zei

Je moet s niet zo'n twijfelkont zijn! Wees blij dat je lang bent! Be proud and show-off yourself! :-*

Lin van T zei

Ik vind het altijd zo jammer dat de meeste maxidresses zo'n soepjurkpatroontje hebben. Ik heb er één en die is zwart wit gestreept, ook niet supertof, maar ik vind de meeste bloemetjespatroontjes helemaal niets. Denk dat het een kwestie is van een leuk patroontje vinden die bij jou past én natuurlijk de vorm. Is mss een zoekwerk maar dan heb je wel een leuke jurk in de zomer. 

Pippi zei

Het zou jou goed staan- je hebt er de lengte en het postuur voor. Het is niks voor mij, want ik ben behoorlijk klein:)

Joyce zei

Super leuk maar met mijn 1.56 m kan ik er in roeien :(

laura zei

Als je zo twijfelt waarom ga je dan niet eerst met een vriendin of iemand die je vertrouwt er 1 passen. Lijkt me zo zonde 1tje bestellen en dan erachter komen dat je het niet leuk vind.
Ik denk dat het je erg leuk zal staan denk ook zelf dat deze jurken juist leuker staan bij lange vrouwen.

Sanja zei

Leuk die maxidress! jij kan er zo eentje aan met je 1.81! maar ik neee, haha met mijn 1.58 lijk ik net een smurf met een te grote jurk :p

Naomi van der Let zei

Ik vind het heel mooi! Bij mij staat het ook wel oke - maar het hangt dan ook weer van de jurk af. Qua lengte heb ik met mijn 1.77 geen probleem met een maxi-dress!

Nyria zei

Ik vind het zulke leuke jurken voor de zomer. ;)
Liefs, xxx

Gerrianne zei

Ze zijn leuk voor in de zomer.. Oh, nu krijg ik er zin in! Op het strand, lekker uit waaien of in een grote stad met zo'n jurk! Luve, it! 

Lin van T zei

Ik vind het altijd zo jammer dat de meeste maxidresses zo'n soepjurkpatroontje hebben. Ik heb er één en die is zwart wit gestreept, ook niet supertof, maar ik vind de meeste bloemetjespatroontjes helemaal niets. Denk dat het een kwestie is van een leuk patroontje vinden die bij jou past én natuurlijk de vorm. Is mss een zoekwerk maar dan heb je wel een leuke jurk in de zomer. 

Priscella zei

ik vindt het leuke jurkjes wil er zelf ook nog 1  voor de zomer


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights