woensdag 16 mei 2012

postheadericon Persoonlijk:The Versatile Blogger Award - Things about myself

Ik vind tag onwijs leuk om in te vullen en ik vind het iedere keer weer een eer als iemand mij getagged heeft. Ik ben getagged door Tedje van teddlicious.nl voor de Versatile Blogger Award. Het is de bedoeling om 7 dingen over mijzelf aan jullie te vertellen. Jullie vinden vaak persoonlijke artikelen erg leuk om te lezen, dus dat komt mooi uit.

The Rules:
- Add the award to your blog.
- Thank the blogger who gave it to you.
- Mention 7 random things about yourself.
- List the rules.
- Award to 15 or more bloggers.

Things about myself:
- Ik word echt intens gelukkig als de zon schijnt en ik ook nog eens vrij ben om heerlijk van de zon te kunnen genieten.
- Ik ben gek op lezen, maar door tijdgebrek kom ik er wel eens een hele lange tijd niet aan toe. Wanneer ik eenmaal begin met lezen, dan stop ik ook niet meer.
- Ik ben een echte online shopper. Ik kan veel beter online slagen dan in de winkels. Wat juist ook wel een gevaar is, want ik moet mijzelf soms echt inhouden om niet alle webshops af te gaan om echt op zoek te gaan naar iets leuks.
- Ik heb altijd honger. Hoeveel ik ook eet, ik heb gewoon na een uur alweer honger.
- Ik ben niet zo'n vis-eter. Garnalen bijvoorbeeld daar walg ik gewoon van. De witvis soorten die lust ik dan weer wel.
 -Ik houd van RnB en hiphopmuziek. Ik had qua muziek in Amerika veel beter op mijn plaats geweest dan in Nederland. Als ik ergens van walg is het van die hoempa-hoempa Nederlandse muziek.
- Ik ben gek op foto's en ik vind het heerlijk om deze te scrapbooken in één van mijn albums. 

Ik vind het zelf er lastig om 15 personen te taggen endaarom begin ik daar ook niet aan. Diegene die de tag erg leuk vinden, mogen hem natuurlijk overnemen.

8 comments:

Tedje zei

Leuk dat je de tag hebt overgenomen! :)

Charile zei

Leuke tag!

Elana zei

Heel erg leuk! 
Liefs,
xx

Eve zei

Leuk om te lezen, Kelly!

Paola zei

Ik heb deze v/d week ook gedaan! Echt heel leuk om te lezen!

Sanne zei

Wat leuk om te lezen! Misschien doe ik hem ook nog wel :) xx

Juudith zei

Leuk om te lezenn!!

Priscella zei

heey wat leuk om dit te lezen!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights