vrijdag 13 april 2012

postheadericon Outfit birthday-girl


Ik heb mijn verjaardag twee keer gevierd. Eén keer op zaterdag voor mijn vrienden en dinsdag toen ik echt jarig was voor mijn familie. Zaterdag droeg ik deze outfit, mijn outfit op dinsdag daar heb ik geen foto's van gemaakt, omdat het toen helaas al donker was. Mijn outfits-posts worden de laatste tijd zo goed bekeken, dat vind ik echt zo leuk! Ik ben zelf erg tevreden over deze outfit:
De schoenen die ik aanhad vond ik echt perfect passen bij het jurkje wat ik had gekozen. Alleen deze schoenen lopen totaal niet lekker, vandaar dat ik ze op een gegeven moment ook maar had uitgedaan. Deze schoenen moet ik of nog even een keer goed uitlopen, of het zijn echte 'zit-schoenen'. Op mijn verjaardag blijf ik heen en weer lopen, dus dat is niet even handig, als je schoenen niet helemaal lekker zitten. De panty heb ik nu al een paar maanden in mijn kast zitten en die komt van de favoriete winkel van mijn vriend namelijk Esprit. Ik vind de prijzen daar vaak aan de te dure kant, maar zo af en toe als hij iets bestelt, wil ik toch wel even naar de huidige collectie kijken.


Het jurkje hebben jullie al eerder voorbij zien komen in deze outfit. Ik vind het jurkje erg mooi staan bij mijzelf en ik vind hem ook nog eens heerlijk zitten. Als iets niet lekker zit, dan kan ik het namelijk gewoon in mijn kast laten hangen. Ik vind het erg belangrijk dat het gewoon lekker comfortabel zit. Ik heb ervoor gekozen om een blazer in een neutrale grijze kleur te kiezen, om het geheel wat rustiger te houden. Het pastel-roze komt nu goed tot zijn recht vind ik.

Wat vinden jullie van deze combinatie?

21 comments:

Paola zei

Wat een leuke outfit! Ik vind hem ook erg mooi gecombineerd! Ik had er alleen zelf andere schoenen onder gedaan.. Welke nagellak heb je trouwens op? 

MySuperSweetLife zei

Een hele mooi outfit, mooi gecombineerd! Je schoenen en jurkje zijn echt superleuk!

Liefs

Kelly zei

 Wat super leuk dat dat je opvalt Paola! Ik draag hier Mermaid Tears van O.P.I. (Pirates Collectie)

Femke Vrieswijk zei

schattige outfit :D love die schoenen!

Chantal zei

Erg leuk! Vind vooral het jurkje en de schoenen heel schattig!

Pippi zei

Je ziet er echt jarig uit! Ook ik vind het jurkje heel cute- en je roze schoenen zijn ook erg leuk:)

Esmay zei

Superleuk jurkje! 

Angelique zei

Staat je erg goed, goed om te horen dat je een leuke verjaardag hebt gehad.

Miriam zei

Heel mooi meid! Staat je goed!

eakoetse zei

Ik vind je outfit echt super leuk! Schattig jurkje :-)

Miss_riss zei

Leuk! Wist je dat er onder station Bijlmer Arena een Esprit outlet zit? Daar koop ik regelmatig kleding voor een spotprijsje! Groetjes Maris

Kelly zei

Dat wist ik niet! Dank je wel voor de tip! Daar ga ik eens even een keertje heen. Hebben ze ook veel herenkleding daar?

Bernadet zei

Leuke outfit!

Mariel zei

Leuke outfit!

Miranda zei

Wat een leuke outfit;D

Marijke zei

Heel leuk Kelly! Staat je goed hoor!

LottedeJ zei

Je zag er echt prachtig uit als jarige jet! Supermooie outfit Kelly! :)

Danice zei

Het staat je echt goed!

Vera zei

Hele leuke outfit! :)

Josephine zei

Wauw prachtige jurk <3

Juudith zei

Super leuke outfit zeg!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights