vrijdag 13 april 2012

postheadericon Mijn zwakte voor de H&M

Ik moet eigenlijk gewoon een paar keer per week even op de online site kijken van de HM - oftewel de shop-online. Ik weet wel zeker dat HM in de top vijf staat van de meest bezochte sites. Ik vind het én leuk om inspiratie op te doen van de combinatie die de modellen aan hebben én ik vind het natuurlijk een geweldige site om kleding te kopen, of om te bedenken wat ik wil hebben en snel naar de winkel ga in mijn pauze. Ik heb namelijk een uur pauze en binnen 7 minuten ben ik in de stad. Ook bestel ik regelmatig dingen, waar ik vervolgens maar een paar items van houd - en dat ik de rest van de bestelling weer naar het postkantoor kan brengen. Ik vind de maten soms wel lastig. De ene keer heb ik 34, dan weer 36 nodig en de andere keer is een 38 weer prima. Ik bestel vaak gewoon 36, maar soms qua lengte is 36 soms tekort voor mij.Dus dat is wel een nadeel van de HM in combinatie met mijn kledingmaat.
Ik irriteer mij als het weer eens pas twee maanden leverbaar is, want wat ik zie in de shop-online, moet ik eigenlijk ook meteen hebben. Aan de andere kant is het soms ook wel eens handig als het wat later geleverd wordt, omdat het dan iets beter uitkomt qua uitgaven in de maand. Ik irriteer mij als er staat het is verzonden, maar het komt pas ander halve week later, maar toch ondanks irritaties, kan ik het gewoon niet laten om op de site te kijken en af en toe te bestellen, of iets te kopen in de winkel. Ik houd van de HM. De vernieuwende dingen die ze in iedere collectie weer hebben, de actuele trends worden op de voet gevolgd en HM weet mij keer om keer weer te verbazen. De ene collectie trekt mij meer dan de ander, ik ben zelf erg van de lente/zomercollectie, ondanks dat ik deze items eigenlijk bijna nooit aankan - vanwege het koude weer en ik ben ook nog eens koukleum. Meerdere lagen heb ik het liefst aan vertelde ik al last bij een outfit. Ik ben erg gevoelig voor mooie kleuren, in combinatie met de geweldige prijs.

Ik roep erg vaak dat ik nu echt niets meer ga bestellen en dan komt er een paar weken laten weer een geweldige collectie online, waar ik gewoon niet om heen kan en ik MOET dan eigenlijk wel iets hebben van die collectie. Ik weet het, ik heb een grote zwakte voor de HM. Sowieso heb ik wel echt een zwak voor shoppen en uit veiligheid voor mijzelf, ga ik dan ook gewoon niet de stad in. Als ik namelijk in de stad loop heb ik het gevoel dat ik wel iets moet kopen. Ik vind het anders doelloos om in de stad te gaan rondhangen en met niets nieuws thuiskom. Nu ik het hier zo zwart op wit lees - wat ik zelf nota bene getypt heb - klinkt het wel als een 'verslaving'. Toch vind ik verslaving weer een groot woord.. Gelukkig zijn er ook collecties die ik gewoon vreselijk vind.

Gister kwam bijvoorbeeld de nieuwe Conscious Collectie online en ik begeef mij dan snel in de pauze op de computer om te kijken naar de nieuwe collectie en of ik al iets gemist heb. Ik ben zelfs nog zo gek om in alle vroegte - met mijn ontbijt- achter de laptop te kruipen en heel snel door de nieuwe items van de HM blader.

Misschien dat ik het ooit afleer. Ik heb als excuus voor mijzelf dat ik toch maar een paar items houd en dat het meeste áltijd teruggaat naar de HM.

Hebben jullie een winkel waar je ook een grote liefde voor heb, maar wat tegelijkertijd ook je zwakte is?

6 comments:

Eve zei

Ik heb het voornamelijk met beautywinkels. H&M ben ik , vooral na jouw berichten, meerdere malen binnengelopen, maar ik vind de keding, als ik het in de rekken zie hangen, allemaal 3x niks jammergenoeg. Misschien komt het omdat het bij H&M altijd zo rommelig is?

Paola zei

Ik heb dit echt met de Kruidvat! Ik blijf maar kopen!

Esmay zei

Dat heb ik dus ook! Omdat het gewoon zo goedkoop en helemaal "van nu" is! :P

Simone zei

Haha! Ik zeg ook altijd: ik koop deze maand geen kleding meer! Kijk ik weer in de shop, ben ik eventjes in de stad en denk ik: ik kan het ook wel even in het echt bekijken, hoppa! gelijk weer een stuk armer! Laatste tijd ben ik ook elke vrijdag vrij, en ben ik dus elke vrijdag in de stad.. slecht!

MySuperSweetLife zei

Ik heb precies hetzelfde, ik kijk eigenlijk dagelijks op de H&M. Vooral de zomerjurkjes vind ik bijna allemaal mooi! Ik word altijd zo hebberig van de H&M.
Liefs

Pippi zei

Als ik in een hele grote DM ben waar ze niet alleen P2, maar ook Catrice, Essence, Manhattan, Maybelline en Astor verkopen word ik een beetje gek. Zoveel mooie lakjes die erg budget zijn- een paradijs:)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights