dinsdag 10 januari 2012

postheadericon Pearls and patterns nail-art

Toen ik mijn nieuwe lak aan het swatchen was, de basiskleur die ziet is het lakje uit de Limited Edition Hidden World van Catrice en de naam van de lak is Wood you follow me? Bruine lakjes had ik weinig in mijn stash, vandaar dat ik deze wel erg leuk vond om mee te nemen. (Donker)bruine lakjes draag ik niet snel, omdat mijn handen er op één of andere manier erg bleek door worden, wat ook zeker wel te zien is op de foto's.

Voor het stempelen heb ik gebruik gemaakt van China Glaze - Sea Spray en ik heb gestempeld met een plate van de sdp plate 43 uit de Dashica beautyshop. Bruin en de grijze-blauwe kleur van Sea Spray leken mij een goede combinatie. Op mijn middelvinger heb ik drie halve parels aangebracht, om de bloemen op mijn nagels, nog wat extra aandacht te geven. Ik vind de combinatie van Sea Spray en Wood you follow me, niet helemaal goed tot zijn recht komen. Het bloemenpatroon komt niet helemaal goed over, mede ook door het slechte weer van de afgelopen tijd. Toch vind ik, in mijn ogen niet helemaal goed gelukte nail-art, ook leuk om met jullie te delen. Zo zien jullie ook, dat niet alle nail-arts helemaal zo goed uitpakken als je van te voren in gedachten had.

Wat vind jij van deze combinatie?

18 comments:

Charile zei

Mooi gemaakt!

Vienna Hermans zei

wauw. echt gaaf!

Mariete Wijnstra zei

Ik vind het wel geslaagd hoor!! (Die parels zijn schattig).

Liefs, Mariette

Mandy zei

Leuk!

Danice zei

Leuk gedaan :)

Shannara zei

heel mooi gedaan!

Chantal zei

Erg mooi gedaan! :-)

Paola zei

Ik vind hem echt heel mooi! Zelf had ik alleen de steentjes weggelaten..

MaudM zei

Ik vind het heel netjes gestempeld! Mooi gedaan :)

BeautyNL zei

Erg leuk, mooie kleurencombi!

Nicole zei

mooie combinatie!

Leila in wonderland zei

Erg mooie nail art!
x Leila in Wonderland

LottedeJ zei

Heel erg mooi, Kelly!

BeautyNailsFun zei

Leuke kleuren combi! :) Ziet er mooi uit!

Miranda zei

wauw wat een mooie nail-art;D

Juudith zei

oeee moooi is deze!

Femke zei

 Oke. Ik ben verliefd <3

Kelly zei

Ahh dank je wel!  <3

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights