woensdag 11 januari 2012

postheadericon Catrice Hidden World - limited edition

Dromerig en zacht, maar zeker niet fragiel. Mysterieus, maar nooit verlegen. Subtiel en toch aanwezig. In januari en februari 2012 laat Limited Edition “Hidden World” by CATRICE de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vervagen. Poederachtige roze tinten en aardebruine tinten met coole glanseffecten vormen een zachte harmonie van kleuren. Voor een make-up die verleidelijk, vrouwelijk en luchtig is. Een samenspel van warm en koud, te mooi om te verbergen....
De Hidden World collectie, trok mij in eerste instantie na het zien van de eerste persfoto's al niet. De gekleurde lipglossjes, de metallic-frosty finishes zijn niet aan mij besteed. Ik ben meer van de crème finishes. Er was één lakje die ik graag wilde hebben, namelijk walk on air, een mooie abrikozen kleur, die ik graag aan mijn stash wilde toevoegen, maar helaas niet meer kan krijgen.

Na het zien van de producten in de winkels, kwamen naast walk on air, deze twee producten bij mij in mijn hoofd op. De nagellak Wood You Follow Me heb ik meegenomen, omdat ik bijna geen bruine nagellak in mijn stash heb en de finish bij de nagellak wel erg mooi vond.. De Eyeshadow Soufflé in Rosy&Cosy vond ik wel een erg speciale kleur, specialer dan de bruinkleurige nuances. Ik heb talloze bruine oogschaduws, vandaar dat ze geen toevoeging hadden op mijn stash. Ik heb besloten eind 2011, dat ik geen dingen meer koop, die geen toevoeging hebben.
De overige producten zoals de Blush mousse, liet ik aan mij voorbij gaan, omdat ik totaal niet overweg kan met een crème blush, of iets met een vloeibare structuur als blush. Er gaat voor mij niets boven een poeder blush, dat vind ik toch het makkelijkste om mee te werken. De illuminating base vind ik wel erg mooi, maar ik ben persoonlijk meer van de warmere tinten, ook als highlighter, dan de koele kleuren. Er zit ook een spiegel in deze collectie, een leuke toevoeging, maar aangezien ik genoeg spiegels heb in diverse make-up tasjes, vind ik het overbodig om hem aan te schaffen.

Prijzen Catrice Hidden World Collectie:
- Ultimate Nail Lacquers 2.49€
- Eyeshadow Soufflé 3.49€

Wat vinden jullie van de Catrice Hidden World Collectie? Hebben jullie iets kunnen krijgen van deze collectie, of laat je deze collectie aan je voorbij gaan?

17 comments:

Chantal zei

Vind het lakje ook best mooi, de Eyeshadow Soufflés laat ik voor wat ze zijn, da's niet mijn ding.

paola zei

Ziet er mooi uit! Ik heb zelf het parelmoer lakje ,roze lakje, de base en 1 lipgloss gekocht!

Pippi zei

Zoals gebruikelijk koop ik eerst de lakjes. Toen ik terugging voor de rest was alles al weg:(

Sandra v zei

Mooie spulletjes!

Ik moest net lachen, ik klikte op dit artikel bij Bloglovin en ging gelijk automatisch naar rechts met mijn hoofd (daar waar eerst je artikelen stonden) hahaha, had zoiets van, eh, huh? Hahahaha :-P

cococalamanco zei

Ik vind de Eyeshadow Soufflé erg mooi! Zelf laat ik deze collectie aan me voorbij gaan omdat ik net heel veel nieuwe make-up heb gekocht en nu is mijn geld op, hihi.

Miranda zei

Ik heb zelf de eyeshadow souffle ook , erg fijn :D De nagellak viel me wat tegen

Juudith zei

Mooie productenn!! Ik denk alleen dat ik deze collectie aan me voorbij laat gaan.. niet echt mijn kleuren

Femke Vrieswijk zei

ik heb zelf de drie lakjes en de bruine eyesouffle :D ben er helemaal weg van!

Kelly zei

Je kan helaas je geld maar één keer uitgeven, maar je hebt vast ook hele mooie make-upjes gekocht!

Kelly zei

Hahahah leuk hè al die veranderingen!

Kelly zei

Het lakje waar ik naar uitkeek, was ook natuurlijk al weg. Jammer is dat hè. Dat heb ik ook wel eens, dan twijfel ik over een product, maar neem ik het niet mee. Zie ik de volgende dag swatches op het internet en dan wil ik het toch weer hebben.

Kelly zei

Ik moest er ook eerst heel erg aan wennen met het aanbrengen. Gewone oogschaduw gaat toch net even makkelijker.

Charile zei

mooie producten!

Chantal Rila zei

Walk on air zou ik wel willen, de rest trekt me niet zo eerlijk gezegd. Maar die roze oogschaduw is wel goed gepigmenteerd! Je zin met 'Geef mij maar..' klopt volgens mij niet. :)

Kelly zei

Dank je wel dat je het even melde! Ik zag inderdaad wat je bedoelde!

Danice zei

Wood You Follow Me vind ik wel mooi, maar de rest viel mij wat tegen

Danielle30 zei

Die oogschaduws zijn zo fijn! Heb ze allemaal op deze na, haha! Jammer dat je het roze lakje niet te pakken hebt kunnen krijgen :(

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights