maandag 9 januari 2012

postheadericon Nieuwe lay-out

Ik heb sinds gister, naast een nieuw commentsystem, ook een nieuwe layout er op gezet. Ik kreeg al een aantal keer een tip, dat mijn layout professioneler moet ogen. Ik ben alleen niet zo'n held in het maken van layouts, eigenlijk vind ik dat ook het minst leuke aan mijn hele blog. Ik heb geen verstand van html en al de andere codes, dus ik moet het doen met het programma Artisteer. Wat vinden jullie van deze layout? Ik ben zelf wel erg tevreden en mijn layout wil ik ook de komende maanden zo houden. Wat vinden jullie van deze layout?

36 comments:

Charile zei

Ziet er goed uit!

Chantal zei

Mooi, hoor! Een stuk overzichtelijker ook zo! Top!

Kelly zei

Fijn dat je het nu overzichtelijker vindt, dat was echt mijn hoofddoel. Een rustige, duidelijke maar wel overzichtelijke layout. Dank je Chantal!

Danice zei

Hij ziet er al iets anders uit dan gisteren, maar ik vond je vorige layout er toch wat professioneler uit zien. De kleurencombinatie en foto in je header vind ik wel leuk. Misschien kun je de blokken labels en blog archief nog wat beter uitlijnen.

De codering van blogger layouts vind ik zelf lastiger dan bij wordpress, maar misschien loont het toch om er naar te kijken of je nog meer te verdiepen in artisteer. Dan wordt je in ieder geval niet in de mogelijkheden belet.

Kelly zei

Dank je wel voor je duidelijke en uitgebreide reactie Danice, dat waardeer ik heel erg. Ik wil namelijk wel dat mijn volgers tevreden zijn over mijn layout en ik vind het fijn dat jij en anderen met mij meedenken. Ik wil mij zeker nog een keer wat beter gaan verdiepen in Artisteer, om alles nog wat beter onder de knie te krijgen. Ik vind het zelf een hele verbetering, maar je hebt zeker gelijk, de blokken mogen inderdaad nog wat strakker. 

Paola zei

Ziet er echt heel mooi uit!

Shannara zei

ik vind deze veel mooier, vond de voruge eigenlijk helemaal niet mooi

Shannara zei

vorige dus pffff

Pippi zei

Ik vind het al gauw prima als ik goede artikelen kan lezen. Maar op jouw verzoek ben ik eens wat beter gaan kijken. Nou ben ik geen grafisch vormgever, maar het valt me op dat er wel heel veel verschillende lettertypen te zien zijn. Dat maakt het voor mij toch eigenlijk een beetje onrustig. Maar in eerste instantie was deze constructief bedoelde kritiek er dus niet hoor.

Mariete Wijnstra zei

Netjes!

Liefs, Mariette

Nyria zei

Ik vind deze echt heel erg leuk. Ook dit commentsysteem is handig. Ik heb hem ook sinds kort. Zelf werk ik veel met HTML, CSS ect samen met artisteer. Je kunt heel veel online zelf leren.
Liefs, xxx

Sandra v zei

Ik vind deze erg mooi. Het oogt rustig, daar houd ik van :) 

Misschien is het leuk als je de rechter foto bovenaan af en toe wisselt maar de banner voor de rest hetzelfde houdt (vind die erg mooi!)?

En ik zie volgens mij verschillende lettertype's, mss deze nog een keer gelijk trekken?  

Leontine zei

Ziet er goed uit hoor Kelly. Maar wat ik belangrijk vind, hou vooral een lay-out aan waarbij jij je fijn voelt (of dat nou professioneel is of niet, het moet wel 'jou' blijven) en niet om anderen te pleasen. Jij weet zelf het beste wat bij je past.

Kelly zei

Dank je wel Leontine! Je hebt inderdaad helemaal gelijk en deze layout past echt wel bij mij! Er zullen altijd mensen blijven die de layout niet mooi vinden, maar ik ga nog even wat dingen wat strakker maken, als het mij lukt.

Kelly zei

Dank je wel Sandra! Het is inderdaad wel echt een super goed idee, om wel eens de foto van de banner te verwisselen, dat ga ik onthouden. Ik zal even naar de lettertypes kijken en dit eventueel aanpassen.

Kelly zei

Ik moet gewoon als ik een keer en paar dagen vrij heb, mij gewoon is even er in verdiepen en zo nu en dan online gewoon er iets over leren. Ik vind het wel fijn als ik het gewoon zelf kan aanpassen, zonder daar voor mensen te hoeven lastig vallen. Met het commentsystem ben ik echt heel erg blij.

Kelly zei

Ik zie het niet als kritiek hoor, ik zie het om iets er van te leren. Ik vraag om jullie mening en ik waardeer het juist heel erg als mensen de tijd nemen om te kijken en te reageren wat ze er van vinden. Ik ga eens even naar de lettertypes kijken, kijken of ik het meer in één lettertype krijg. Dank je wel voor je comment!

Kelly zei

Dank je wel Shannara, fijn dat je deze veel mooier vindt en het mij ook laat weten! :)

Nathalie zei

Het is een mooie nieuwe lay-out geworden! Lekker rustige kleuren ook, super. x

Nicole zei

vind hem heel mooi geworden :)
snap er zelf ook niet zo veel van en gebruik gewoon standaart lay-out van blogger emt een eigen header :P

Lifeoflonneke zei

ik vind hem super mooi geworden!

Priscella zei

ziet er mooi uit hoor!

LifeofLonneke zei

Ik heb een vraagje.
Dat Artisteer is dat gratis of moet je dat kopen?
x

Nynke zei

Hij is erg leuk!

JoanyDeVries zei

Ik vind hem echt heel mooi en lekker rustig. Met Artisteer kun je prachtige layouts maken :) maar omdat ik ik wel handig ben met HTML en CSS heb ik mijn layout lekker zelf getekend.

Femkevang zei

Wauw hij is super leuk!

Josephine zei

Ik vind dit inderdaad veel beter, veel overzichtelijker!

Mirjam zei

Mooi zeg!

Gloriouslotte zei

Leuke lay-out.. alleen je commentsysteem is een beetje groot :P

Amanda zei

Rustigere layout, ik vond de vorige iets vrolijker!

Lisa zei

Ziet er goed uit! :) 

Monique zei

Ziet er mooi uit!
Ik vind wel de letter groote van je koppen links wat aan de grote kant..
verder mooi duidelijk en overzichtelijk :)

Juudith zei

Leuk issy!!!

Miranda zei

Mooie layout. Al vind ik persoonlijk het lettertype van het commentsysteem wat te groot:$

MaudM zei

Ziet er goed uit! De header vind ik erg mooi. De kleuren zijn rustig, wat prettig is voor de oogjes :) En ook het nieuwe commentsysteem is fijn(er)! Ik zou alleen, zoals anderen ook al zeiden, de kopjes in de sidebar wat kleiner maken en de links in een kleurtje wat beter bij de rest past. Maar wat is het een gedoe hè zo'n lay-out maken! Ik vind het ook altijd het vervelendste deel van mijn blog om aan mijn lay-out te werken.

DashicaShirley zei

Mooi je nieuwe layout!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights