zaterdag 14 januari 2012

postheadericon Music-Saturday #1


Een tijd geleden had ik de rubriek, Music-Friday ingeblazen op mijn blog. Er kwamen vele leuke berichten er op, omdat jullie het wel erg interessant vonden, wat mijn favoriete liedje van de week was. Nadat ik een tijd geleden steeds aan het kwakkelen was met mijn gezondheid, heb ik besloten om deze rubriek in het nieuwe jaar weer op te pakken. Het is nu dan weer zover, mijn favoriete lied van deze week en niet alleen van deze week, maar dit nummer staat al een tijd erg hoog - in mijn 25 meest afgespeelde nummers in I-tunes. Ik heb besloten om deze rubriek toch op zaterdag te doen, omdat ik dat beter vind uitkomen in mijn blog-schema.

Ik heb deze week gekozen voor het nummer Pray for me van Anthony Hamilton. Ik denk dat veel van jullie de naam Anthony Hamilton niet veel zeggen. Anthony Hamilton is een Amerikaanse RnB zanger, maar ook een soul singer en songwriter en ik ben een groot fan van Anthony. Mijn muzieksmaak ligt ook echt in het RnB, soul en hiphop-genre. Wat vinden jullie van dit nummer?

Wat is een nummer wat jullie de laatste tijd vaak luisteren?

9 comments:

Paola zei

Ik luister veel naar Adele en Birdy op dit moment

Charile zei

leuk!

Tamara de Boer zei

Erg leuk! :)

Ik luister de laatste tijd wat meer dance muziek.
Of Claude Kelly, een RnB zanger.

Carlien zei

Heerlijk nummer!

Pippi zei

Mijn meest beluisterde nummer van deze week is Adios Nonino van Astor Piazzolla

Mariette zei

Ik luister heeeeel vaak Someone like you en ook nog steeds Skinny Love <3.

Liefs, Mariette

Nyria zei

Wat een leuk liedje.
Liefs, xxx

Juudith zei

Ik kende t nummer nog niet! Maar klinkt lekkerr!!

Roxanne Logister zei

Leuke rubriek!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights