zaterdag 14 januari 2012

postheadericon Random foto's #1

Ik heb vandaag wat random foto's van mijn afbeeldingen gehaald. Foto's die ik heb gemaakt of met mijn camera, of met mijn telefoon. Ik wil jullie gewoon een idee geven, waar ik bijvoorbeeld wel eens foto's van maak. Van sommige foto's zijn ook geen artikel van verschenen. Mits omdat ik de foto's niet goed genoeg vind, of dat ik over een product niet veel te melden heb. Sommige producten, zoals de producten van Isabelle plus ben ik nog volop aan het uittesten, voordat ik een goede review kan schrijven.
 
Orly - Rock Solid. Sinds ik dit lakje in mijn bezit heb, rond November, is het op alle dagen dat ik niet hoeft te werken - dus is in het weekend- vaak niet erg zonnig, waardoor ik geen goede swatches heb kunnen maken van dit prachtige holografische lakje. Het is één van mijn favoriete lakken van de laatste tijd, vandaar dat ik hem wel erg vaak draag.
Erg blij met mijn nieuwe MAX lakken.

Swatches van pigmenten van de shop Still Glamorus Cosmetics. Een internationale webshop met prachtige make up producten, zoals onder andere mooie loose eyeschadows (pigmenten).

Een prachtige, maar felle kleur van Sugarpill Cosmetics. Ik vind het een hele mooie kleur, maar toch weet ik niet goed hoe ik deze kleur goed moet combineren in een ooglook. Vandaar dat hij na het swatchen meteen in mijn stash beland is en eigenlijk voor de rest niet wordt aangeraakt. Daar moet eigenlijk wel verandering in komen, want ik zou hem graag willen dragen. Hoe combineren jullie zo'n felle oogschaduwkleur in een ooglook?

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo ook wat random foto's te zien.

16 comments:

Tine zei

die nagellak is super!
x

Charile zei

Leuke foto's! Misschien een tip voor het dragen van felle oogschaduwkleuren: combineren met bruin of als eyeliner gebruiken (onder of boven je oog :))

Paola zei

Wauw de sugarpil oogschaduw is echt prachtig! Ik combineer roze vaak met grijs!

Josephine zei

Oh wauw, wat een mooie producten, vooral het lakje van Orly!

Pippi zei

Random foto's zin ook leuk om te zien. Die roze oogschaduw is prachtig en ik hoop gauw een ooglook te zien met dit product:)

Heidi van Heck zei

Mooie spulletjes allemaal! Ik combineer zo'n roze met op het bewegend ooglid aan te brengen en dan in het midden een goede goude shadow te blenden :-) is echt heel mooi

Vintagirie zei

Ik heb geen idee hoe je die felle kleur draagt..

Beachgirls1802 zei

Mooie foto's en die Orly is inderdaad erg mooi!

Mariette zei

Oehh dat lakje van Orly!!

Liefs, Mariette

Nyria zei

Zulke mooie en fijne producten. Vooral dat lakje, die is prachtig.
liefs xxxx

Miranda zei

wat een leuke foto's. En wauw wauw wauw wat een geweldige nagellak van 
Orly in  Rock Solid

Theartismakeup zei

mooie spullies!! *psst misschien een tipje voor de knalroze van sugarpill breng hem lichtjes aan als een blush!* 

Kelly zei

Daar heb ik helemaal niet over nagedacht! Ik ga het eens proberen, thanks voor de tip!

Kelly zei

Hij is echt perfect hè!

Kelly zei

Dank je wel voor reageren Heidi! Erg leuk om jou hier weer eens te zien. Ik ga het eens proberen met een gouden kleur!

Juudith zei

Oeeee mooie producten allemaaal!! =D een leuke piccs heb je er van gemaakt!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights