vrijdag 13 januari 2012

postheadericon Nagellakvergelijking Catrice VS. Max

Toen ik het nagellakje van MAX Pink Daimonds van de week in mijn handen had, ging er bij mij een lichtje branden. Ik vond hem erg veel lijken op Catrice - Miss Piggy Reloaded, die uit het assortiment gaat. Dus mocht je Miss Piggy Reloaded nog willen scoren, dan moet je er snel bij zijn. De lakjes die uit het assortiment gaan, gaan meestal erg hard. Miss Piggy Reloaded is een licht roze kleur met zilveren shimmers erin. Dit lakje is al erg budget, maar is Pink Daimonds een dupe van Miss Piggy Reloaded en kan het nog 'meer budget' dan de prijs van 2.49€?
Bij het aanzien van de beide lakken in de flesjes, is te zien dat Pink Daimonds zeker een tint donkerder is dan Miss Piggy Relaoded van Catrice.
Op de swatches is ook echt duidelijk te zien dat de lakken geen dupes van elkaar zijn, maar allebei een andere roze tint, met zilveren shimmers erin. De zilveren shimmers zijn in Pink Daimond, ook veel meer aanwezig als de shimmers in Miss Piggy Reloaded, die eigenlijk in het niets verdwijnen. Ik vind zelf de wat meer aanwezige shimmers, maar niet té overheersend, uit de Pink Daimonds erg mooi. Ik vind het wel leuk als de shimmers wel te zien zijn op je nagels.

Helaas geen dupes van elkaar, maar de lakjes vallen voor mijn gevoel wel in de zelfde categorie. De winnaar voor mij in deze vergelijking is toch wel echt Pink Daimonds. De kleur vind ik veel mooier en vooral de shimmers er in trekken mij heel erg aan.

Wat vinden jullie van de rubriek nagellakvergelijking? Zijn er nagellakken waarvan je denkt dat ze misschien dupes zijn van elkaar? Je mag het altijd laten weten in de comments. Ik vind het erg leuk om nagellakken met elkaar te vergelijken.  

Welk lakje vind jij het mooist?

18 comments:

Mariete Wijnstra zei

Die van Catrice! Het lijkt ook wel of die van Max slechter dekt...

Liefs, Mariette

Pippi zei

Vergelijkingen vind ik altijd leuk om te zien. Zeker als het gaat om een duur lakje en veel goedkopere dupes. 

paola zei

Ik vind vergelijkingen altijd erg leuk om te zien! Het lakje van Max heb ik al en Miss piggy zoek ik nog!

Shannara zei

Is geen dupe, maar zijn zeker beide mooi

Suzy zei

Ik ben het met je eens, de pink diamonds is mooier! Ben laatst toevallig nagellak tegen gekomen die eng op elkaar leken ! MAC - Cream steamy & OPI - Pink Flamenco.. Beide ongeveer in dezelfde prijsklasse... Heb alleen de MAC op m'n nagels gehad.

Femke Vrieswijk zei

ik vind die van max een stuk mooier XD

Juudith zei

leuke rubriek zoo!! Ik vind het catrice lakje mooier!

Nicole zei

leuke vergelijking, vind beide lakjes erg mooi :)

Miranda zei

Ik vind ze allebei erg mooi;D

Danielle30 zei

Sluit me bij jou aan! Vind Pink Diamonds het mooiste! <3

Beachgirls1802 zei

Ik vind Pink Diamonds ook het mooiste. Ik vraag me wel af of hij wel helemaal dekt.

Charile zei

Ik vind ze beide erg mooi :)

Carlien zei

Ik vind Pink Diamonds ook het mooiste.

Ik vind het wel leuk hoor om vergelijkingen te zien.

Kelly zei

Leuk om te horen Carlien!

Kelly zei

Hij dekt na 3 lagen redelijk. Wil je hem echt volledig dekkend krijgen dan kan je ook nog wel een 4e laag aanbrengen. Ik zal ze nog eens op mijn nagels laten zien, dan kan je beter oordelen 'hoe dekkend' een lakje is.

Kelly zei

Oh wat grappig om te horen! Ik ben beide lakken ook meteen even gaan googlen! Ik vind beide lakken wel erg mooi, kan zelfs niet kiezen welke ik er nou leuker vind uitzien. Dank je wel voor het delen van de foto's Suzy, erg leuk!

Lonneke zei

Ik ben toch wel fan van Catrice!
X

Roxanne Logister zei

Ik vind de Pink Daimonds het mooiste :)

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights