woensdag 11 januari 2012

postheadericon Zaterdagavond Face of the day

Omdat ik doordeweeks met oog op mijn werk, niet alle mooie jurkjes uit mijn kast kan aantrekken, omdat het doodzone is om aan te trekken, probeer ik vaak op zaterdag toch wel iets leuks en wat minder makkelijk dan doordeweeks aan te trekken. Dit vind ik echt zelf heel erg leuk om te doen, of even lekker voor mijn kledingkast te staan en alles even te bekijken. Dat vind ik op zaterdagochtend, één van de leukste dingen om te doen. Vandaag heb ik niet een outfit voor jullie, maar een face of the day.

Ik ga vaak op zaterdagavond, vaak wat drinken met vrienden,bios, uiteten. Het kan van alles zijn, maar ik ben het liefst op zaterdagavond niet thuis. Vroeger ging ik vaak op zaterdagavond uit, maar daar heb ik de laatste tijd steeds minder behoefte aan.

Wat vinden jullie van deze Face of the day?

14 comments:

Vintagirie zei

Ziet er goed uit :D

Sandra zei

Mooie look!!

*zucht* zie nu dat ik kan inloggen met Twitter, voelde me al zo raar met de naam Sandra V LOL

Chantal zei

Je zag er prachtig uit! Leuk shirtje ook trouwens!

Pippi zei

Mooi! Welke lipstick heb je op?

Charile zei

Leuk!

Miranda zei

mooie look!

Kelly zei

Op mijn lippen draag ik NYX - Rose Bud!

Nicole zei

heel mooi!

Mariete Wijnstra zei

Mooi hoor!

Liefs, Mariette

Beautyforgirls zei

Hahaha, heel herkenbaar wat je op de zaterdag ochtend doet. Even iets aantrekken wat je door de weeks niet altijd draagt. Mooie make-up look.
Liefs, xxx

Katia zei

Die lipstick staat je echt prachtig!

Juudith zei

Moooie look!! Staat je mooi!

Kelly zei

Dank je wel Katia, erg leuk om te horen!

Kelly zei

Ah ben ik gelukkig niet de enige! Echt heerlijk om even alles in je kledingkast te bekijken en verschillende outfits op je bed te leggen. Ideaal begin van het weekend vind ik het, lekker ontspannend!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights