donderdag 22 december 2011

postheadericon Tip voor de feestdagen: Essence - Circus Circus duo nagellakken swatches

De duo lakjes vond ik er op het persbericht al meteen uitspringen. Ik heb zelf niet zoveel met glitterlakken, maar vooral de combinatie van zwart met goud trok mij heel erg aan. Daarnaast ben ik echt gek op gekleurde nagellak, vandaar dat ik deze lakken wel even wilde uitproberen. In nederland zijn er drie kleuren uitgebracht: My sparking acrobat (01), cotton candy (02) en applause applause (03). Dus mocht je opzoek zijn naar nr. 02, deze zal je hier niet vinden en er is besloten om deze niet in Nederland uit te brengen. Het idee is erg simpel, een duo lakje met een gekleurd lakje en een glitter lakje als topcoat. De glitters vind ik niet heel erg speciaal, om een echte aanwinst voor mijn stash, maar toch was ik wel erg nieuwsgierig.

Nagellak en vooral gekleurde nagellak is iets wat erg bij mijn past en ik kan niet genoeg gekleurde nagellakken hebben. Ik ben qua kleding niet altijd een heel gekleurd type, maar qua nagellak kan het mij niet fel genoeg zijn. Ik probeer ook vaker kleur te dragen, want ik vind kleur toch wel echt iets toevoegen aan een outfit.
 Van links naar rechts: My sparkling acrobat, applause applause en cotton candy.
Vooral de combinatie van zwart en goud vind ik echt geweldig en ik deze dat ik deze combinatie met één van de feestdagen ga dragen. Ik vind glitterlakken vaak erg kinderachtig en dat gevoel heb ik ook wel weer bij de roze Cotton Candy. Alleen ben ik vaak één van de enige die dat vind en gelukkig zijn er veel mensen die glitters op hun nagels helemaal geweldig vinden. De rode applause applause vind ik ook nog erg leuk, maar minder opvallend als my sparking acrobat (zwart/goud)

Zou je deze producten graag willen hebben, maar is het je niet gelukt om deze te kunnen bemachtigen? dan heb ik goed nieuws voor je, deze nagellakken en andere producten uit de Circus Circus collectie van Essence kan je winnen op mijn site!

Wat vinden jullie van de duo-nagellakken van Essence? Zouden jullie zoiets dragen tijdens de feestdagen?

18 comments:

Eve zei

Jaaa, zwart met goud vind ik ook heel erg mooi! Alhoewel die rode ook erg chique is. Mooi voor de feestdagen.

Unknown zei

Ik heb zelf de roze en rode, maar draag die niet met kerst! Op 2e kerstdag draag ik Marilyn & me van Catrice en op 1e kerstdag iets met paars..

Chantal zei

Deze zijn zoo geweldig leuk!

Shannara zei

zien er leuk uit, jammer genoeg zijn ze hier niet te krijgen

Maaike zei

mooie lakjes hé!
Ik heb zelf my sparkling acrobat! :)

femketje zei

ik heb ze ook alle drie en ben er helemaal weg van :D

Miranda zei

de zwarte vind ik zo mooi,helaas was die bij ons al op :(

Juudith zei

Ik vind ze zoo tof!! helaas verkopen ze deze collectie bij ons niet.. =(

Anoniem zei

heel mooi!

beautyforgirls zei

Echt prachtige lakjes.
Liefs, xxx

Roos zei

Ik vind ze echt heel mooi, maar heb jammer genoeg op het moment niet heel veel geld, dus geef ik het alleen uit aan dingen die ik echt nodig heb :)

Pippi zei

Ik wil ze allemaal! Maar wanneer komen ze nou naar "mijn" filiaal?

Unknown zei

Ik vind ze echt heel erg mooi, allemaal. Maar stiekem is de zwart goud combi ook bij mij favoriet :)

LottedeJ zei

Ze zijn inderdaad prachtig! Ik ben ook er blij met de mijne :)

Pauline P zei

Ik heb er naar gekeken, maar ze waren al uitverkocht. Maar... ik heb een zwarte nagellak van Catrice en ik heb een gouden glitterlakje van E.l.f. dus ik maak 'm gewoon na!

APrettyPrincess (Laura) zei

Die zwarte vind ik echt mooi maar jammer dat het al uitverkocht was bij ons

Miss Happinez zei

Just love it! Maar kan ze echt nergens vinden....Ben overal geweest, haha:) Vooral de zwarte vind ik mooi. De roze vind ik het minst mooi

Laura zei

Ik vind ze zo leuk en feestelijk! Zeker geschikt voor de feestdagen, al ga ik denk ik toch voor Designer de Better (OPI) of een zilveren lak met de Hello Holo topper van Essence erover. Van deze duo-lakjes heb ik de zwarte en roze. De rode had ik ook graag gewild, maar die was al uitverkocht (van de zwarte had ik de laatste).


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights