woensdag 21 december 2011

postheadericon Opgemaakt: Aussie haarproducten

Laatst kreeg ik bij een artikel een vraag of ik eens een opgemaakt artikel wilde maken. Ik vond het een leuk idee en ik besloot te wachten tot ik echt iets opmaakte. Doordat ik overal meerdere producten van heb, duurt het meestal wel even voordat ik een product opmaak. Dat krijg je er van, als je eigenlijk wat teveel beauty-spullen in huis hebt. Na de hype van het Aussie event, was ook ik nieuwsgierig geworden. Deze producten zijn eerder langs gekomen in een favorieten van de maand artikel. Wat vind ik van deze producten en zou ik deze opnieuw kopen?


Ik wilde niet eerder een review schrijven omdat ik deze producten echt goed wilde testen. Ik wilde ze allemaal apart testen en ook tussendoor een andere shampoo/conditioner en masker te gebruiken.

Mijn haar zit echt perfect na het gebruik van de drie producten uit de Frizz lijn. Er zijn verschillende lijnen te koop, er zit dus voor ieder wat wils. De Color Mate lijn, Luscious long, en de Aussome volume lijn! Ik heb erg dun en het pluist ook nog eens onzettend, doordat ik wat lichte slagen in mijn haar heb zitten. Ik wil alleen mijn (geverfde) lokken wel erg goed verzorgen, vandaar dat ik dit 'wonder-middel' voor het haar ook wel eens wilde uitproberen. Vanaf  het moment dat ik de producten van Aussie gebruikte, was ook in verliefd op de veel besproken bubblegum geur die de producten met zich mee brengt.

Ik vind de producten wel het beste effect geven als je ze alle drie gebruikt. De shampoo schuimt echt heel erg goed en ik vind het zelf persoonlijk altijd erg fijn als een shampoo goed schuimt. Hij prikt ook niet in je ogen en is erg makkelijk uit te spoelen. De conditioner is erg dun en maakt mijn haar wel zacht, maar in mijn ogen nog niet in zacht genoeg. Om het nog zachter te krijgen gebruik ik de 3 minute miracle (3MM) en mijn haar wordt daar echt onwijs zacht van. Ik masseer het goed in en laat het ongeveer 5 minuten zitten. Mijn haar is echt een stuk minder pluizig wanneer ik alle drie de producten gebruik, dan een shampoo van bijvoorbeeld Andrelon.

Ik vind de geur echt heerlijk en de geur blijft subtiel hangen. Vooral als je met je haar wappert, zelfs nog in de avond, vang je een vleugje kauwgomballen geur op.

Het enige nadeel aan de haarproducten van Aussie vind ik, dat als je ze in de badkamer bewaard. De tekst gaat door de vochtigheid en doordat je ze met natte handen pakt, valt de tekst eraf en kan het dus in je haar terecht komen wanneer je bijvoorbeeld de shampoo in je haar doet. Dat vind ik wel echt een nadeel. Ondanks dit nadeel, vind ik de werking echt geweldig, waardoor ik deze producten zeker opnieuw zou kopen.

De shampoo en de conditioner kosten 6.99€ en de 3MM 8.99€ en zijn te koop bij de Etos.

10 comments:

Yara zei

Ik moet ze ook maar eens gaan halen!!

Anoniem zei

ja mijne zijn ook al leeg superprodukt

Pippi zei

Ik hoor steeds meer enthousiaste verhalen over dit merk. Jammer genoeg moet ik nog eerst 2,5 fles shampoo opmaken. Maar dan ren ik naar Etos!

Paola zei

Deze wil ik ook een keer proberen! Ze lijken me heerlijk ruiken!

Desiree zei

Ik dacht echt al dat ik de enige was die telkens de halve tekst aan mn handen had zitten! Hahaha..

Miranda zei

Ik wil ook nog eens wat proberen van Aussie ,ik hoor hier zoveel positieve reviews over;D

Anoniem zei

Ik heb hiervan de conditioner, vind het geen fijn spul en doet niets voor mijn haar:(

Nicole zei

ben er heel benieuwd naar, heb zelf erg last van pluishaar. Helaas kan ik tegen veel shampoos niet. vind het nogal duur als vervolgens blijkt dat ik er niet tegen kan..

Sandra3619 zei

Leuk om te lezen!Ik heb een conditioner van Aussie en die vind ik heerlijk :)

DashicaShirley zei

Ik heb dit nog nooit gebruikt!
Ik ben wel heel erg benieuwd geworden.

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights