vrijdag 23 december 2011

postheadericon Kerstnagels #1

Ik had hele leuke ideeën in mijn hoofd om kerstnagels te maken, maar al mijn nagels braken één af en het idee dat ik mijn hoofd had, vond ik toch niet leuk genoeg op korte nagels. Ik heb daarom mijn idee even aangepast en het is niet zo goed gelukt, omdat mijn gouden striper helemaal uitgedroogd was. Ik heb het daarom met een kwastje gedaan en helaas wordt het dan niet zo netjes als met een striper.  Ik wilde eerst ook een Rudolf maken op één van mijn nagels, maar ik zag het op verschillende blogs al langs komen, dat ik het niet meer echt iets vond toevoegen.

Als basislakje heb ik glittering garland gebruikt van China Glaze. Ik heb dit lakje al eerder laten zien in een swatch. Ik heb met passion goude strepen gemaakt op mijn nagels. Ik vind de combinatie goud en groen altijd erg leuk gedaan. Dit is een hele simpele nail-art die iedereen kan maken. 

Ik ben wel erg benieuwd wat jullie op je nagels dragen met kerst!

13 comments:

Paola zei

Heel mooi!

Nail-Gloss zei

Mooi!

tamara zei

En toch ziet het er alsnog mooi uit!

Danice zei

Heel leuk gedaan!

Pippi zei

Ik hou niet zo van donkergroen, maar ik vind dit een leuke nailart. De streepjes uit de losse pols geschud? Complimenten!

Vintagirie zei

Ik vind de nagellakjes van China glaze erg mooi!

Juudith zei

Ik vind hem erg leuk zegg!!

beautyforgirls zei

Deze zijn leuk.
Liefs, xx

Charile zei

super leuk!

Nicole zei

heel leuk gedaan!

Joany De Vries zei

Wauw, wat leuk :)

Leila Jane zei

Mooi gedaan!
x Leila in Wonderland

thebeautytiger zei

Heel gaaf ga het zeker proberen voor vanavond!;)

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights