zaterdag 3 december 2011

postheadericon Catrice Welcome To Las Vegas - Absolute Eye Colour Quattro


Absolute Eye Colour Quattro oogschaduwen met elegante gouden en bijna-zwarte tinten bieden ultieme glamour. Met de zijdezachte en hoog gepigmenteerde texturen creëer je een indrukwekkende oogmake-up met fascinerende effecten die de hele nacht lang perfect blijft zitten.(bron)
Ik wist niet goed wat ik van dit palette moest verwachten. Ik vond het palette er in ieder geval erg mooi uitzien. Ik had wel wat swatches gezien, maar die verschillen naar mijn mening nog al van elkaar, dat ik het zelf wilde uitproberen.Ik heb ook bijna geen blauwtinten in mijn oogschaduwpalettes, waardoor het zeker een aanwinst voor mijn stash zou zijn. Ben ik overtuigd van dit oogschaduwpalette, of laat de kwaliteit zich achterwegen, zoals ik op meerdere swatches heb gezien?

Ik moet zeggen dat ik de details in de oogschaduwpalettes erg leuk vind en het oogt natuurlijk zo één en al glamour. Het maakt het oogschaduwpalette wel helemaal af en het past erg leuk in de collectie. Het oogschaduwpalette is hetzelfde opgebouwd als de normale quattro's van Catrice. Deze quattro's vind ik niet zoveel aan, omdat de kleuren mij niet zo erg aanspreken.
De swatches zijn gemaakt zonder oogschaduwbasis. Ik vind de pigmentatie niet heel erg slecht, maar het natuurlijk wel een stuk beter gekund. De lichte kleur vind ik ideaal als highlighter, daar ben ik wel erg blij mee. De paarse en de blauwe kleur vind ik wel aardig, ik denk dat ik daar wel iets mee kan in een look. De zwarte oogschaduw valt mij wel erg tegen. Er komt heel weinig kleur vanaf en dat vind ik wel een echte tegenvaller. Ik ben benieuwd hoe de pigmentatie in een look uitkomt, dus ik ga mijn best doen om er snel een look mee te maken voor jullie. Ook vind ik het erg leuk om te zien hoe de blauwtinten mij zullen staan.
Helaas is net als de Transparant Fixing Powder uit dezelfde limited edition, het oogschaduwpalette voorzien van een overspray. Na één veeg met je vinger of kwast zijn ook de letters weg van Las Vegas. Ik vind dit ook wel erg jammer, waardoor als je meerdere quattro's hebt van Catrice, deze niet meer opvalt in je make-up stash.

Wat vind jij van de kwaliteit van dit oogschaduwpalette? Wat vinden jullie van de kleur blauw als oogschaduw?

12 comments:

Pippi zei

Ik heb 'm laten liggen!

NailGloss zei

Deze heb ik ook maar niet gekocht in de winkel.. Want ik zag het al op de tester dat helaas de tekst weg ging....

Chantal zei

Ik heb deze ook en gebruik 'm best regelmatig. Het feit dat de letters met 1 veeg waren is inderdaad wel een beetje jammer..

Unknown zei

Ik ben er niet zo enthoussiast over!

Anoniem zei

Wat jammer dat de tekst weg ging! Ik heb niets van deze LE, ik vond het er niet zo aantrekkelijk uit zien
x

LottedeJ zei

Ik heb deze laten liggen, ik ben niet zo van de blauwe/koele oogschaduw.

Miranda zei

Wat jammer dat deze palette ook een overspray heeft, de kleuren vind ik wel oké. Ik heb deze palette niet, en ik denk dat ik hem ook laat liggen (:

Jorna zei

Blauwe oogschaduw is prachtig, dit palette daarin tegen... Viel mij heel erg tegen!

beautyforgirls zei

Ik vind deze wel heel erg leuk, wel is de pigmentatie iets minder. Had hem geprobeerd in de winkel.
liefs xxxxx

Laura zei

Leuk paletje, mooie kleurtjes! 't Is dat ik juist al veel van deze kleuren oogschaduw heb, anders had ik het zeker ook gekocht.

Juudith zei

Ik heb um ook niet gekocht! Jammer dat de tekst er zo snel afgaat!

Maaike zei

Ik vind de kleuren opzig mooi, maar heb idd vaker gelezen dat de kleuren niet super waren & de pigmentatie. Idd erg jammer van die letters, want dat geeft het LE aan..
Maar toch leuke aanvulling!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights