zondag 4 december 2011

postheadericon Sieraden van de site Bubba With Glasses

Een tijd geleden had de lieve Joyce van de geweldige site Pretty Brilliant een video opgenomen waarin ze over deze geweldige webshop vertelt en de prachtige sieraden ook laat zien. Ik zelf heb een zwak voor sieraden, voornamelijk voor oorbellen en ringen, dus ik wist zeker dat ik een kijkje zou nemen in deze prachtige shop, volg met exclusieve sieraden, maar vooral ook betaalbare sieraden, van top kwaliteit. Ik bestelde vorige week zaterdag drie items uit de shop Bubba with glasses en ik kon het natuurlijk niet laten, om deze sieraden met jullie te delen.

 De bestelling werd geleverd in een goede luchtenvelop. De sieraden waren prachtig verpakt in leuke zakjes, die misschien later zelfs nog van passen kunnen komen, om bijvoorbeeld zelf sieraden in te doen en zo cadeau te geven aan één van je goede vriendinnen.

Ik zelf ben gek op grote, aparte sieraden, mijn sieraden mogen namelijk best opvallend zijn. Daarnaast heb ik ook een grote liefde voor vintage sieraden. Sieradenwinkels, vooral met exclusieve dingen moet ik altijd even in en ik koop dank denk ik ook bijna iedere maand wel iets. Anders haal ik het de maand er op wel weer in en koop ik dan weer meerdere paren met oorbellen, in de maand erop.

Ik kocht zelf drie producten op de site van Bubba with glasses. Ik kocht twee paar oorbellen en een ring.

De Emerald Earrings sprongen en voor mij meteen uit op de site. Ik heb nog weinig groene oorbellen in mijn oorbellenrekje hangen en deze zijn ook nog eens hartstikke vintage. De Emerald Earrings kosten maar 3.50€, wat ik echt budget vind, voor deze prachtige oorbellen.

De Katherina´s pearl earrings, vind ik prachtige, chique uitstralende oorbellen. Ik denk dat deze oorbellen erg mooi zullen staan, bij een chique look. Deze oorbellen kosten maar 4.00€ per stuk.De Silver red shield- ring is verstelbaar, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ik hang namelijk meestal tussen twee maten in, waardoor de ringen mij vaak niet passen. Ik heb zo al heel veel ringen misgelopen en met de verstelbare ringen is dat helemaal geen probleem! Deze prachtige ring kost 4.50€.

Ik ben al met al dus echt super tevreden over Bubba with glasses. Ik kan niet wachten tot de shop wordt aangevuld met nieuwe leuke items.

Kennen jullie de site Bubba with glasses al, zo niet dan moeten jullie zeker een kijkje gaan nemen in deze shop, met prachtige sieraden. Het assortiment wordt ook regelmatig aangevuld.

25 comments:

Alyssa zei

Wauw, wat een leuke sieraden! De oorbellen vind ik heel classy en de ring is echt heel mooi :) veel plezier ermee meis!

Shannara zei

Vind de ring geweldig!

Paola zei

Wat een mooie sieraden verkopen ze daar!

Miranda zei

Leuke sieraden ^^

Mariette zei

Die eerste oorbellen!
Hele goede tip, mega goedkoop ook, ik ga meteen kijken :D

Liefs, Mariette

femketje zei

woah! die groene oorbellen zijn prachtig :D

Charile zei

Erg leuk!

LinvanT zei

Laatst in oktober hadden ze sale.. alles voor 1 euro. Toen heb ik ook een aantal dingen besteld. Ze hebben sowieso wel een heel leuk assortiment. Ik vind de pareloorbellen wel heel erg leuk. Binnenkort nog een keertje kijken :D

PIppi zei

Ik meteen kijken, want ik vind jouw aankopen echt prachtig

Anoniem zei

Aparte sieraden, zie je niet zo vaak

zei

die eerste paar oorbellen!! ♥

Germa zei

Fijne sieraden zeg en helemaal niet prijzig. Nice!

Gabriella zei

Die eerste vind ik super mooi!

Bertine zei

Super mooie sieraden en nog betaalbaar ook!

Tamara zei

Wauw! De oorbellen zijn echt prachtig

LottedeJ zei

Vooral de oorbellen vind ik echt prachtig! Mooi hoor!

Mitchin zei

Oe, pretty ring! *_*

Amber zei

Wauw allemaal heel erg mooi! Vooral de oorbellen (:

Liefs

Jorna zei

Niet mijn stijl, maar wel heel gaaf. Mooie goodies!

xcharr zei

Wat een leuke sieraden:)
x

Joyce zei

Superleuk dat je besteld hebt én er een artikeltje over gemaakt hebt Kelly! De kerstcollectie komt er binnenkort aan, nog even geduld dus!

robin zei

vind die eerste oorbellen mooi!

beautyforgirls zei

Die eerste paar oorbellen zijn echt prachtig.
Liefs, xxx

Maaike zei

Wauw die rode ring!
Ik ga ook maar eens snel kijken :)
lijken mij zeer geslaagde aankopen!

Juudith zei

Wauwhhh erg mooie sieradenn!!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights