donderdag 1 december 2011

postheadericon Catrice Las Vegas - Transparant Fixing Powder

Transparent Fixing Powder: Een vleugje luxe - Transparant Fixing Powder heeft een prachtige ultrafijne textuur en zorgt de hele nacht lang voor een frisse, matte teint. De ideale finish voor een glamourous avondmake-up in 10 Fairy Dust.
Het product waar ik sinds het zien van de persfoto's al in mijn bezit wilde hebben. Zou dit product dan mijn nieuwe holy-grail zijn, waardoor mijn make-up perfect blijft zitten tijdens een avondje stappen? Dit is wat het product beloofd en ik heb het meteen natuurlijk getest.

Dit product ziet er echt te perfect uit om te gebruiken. Ik was bang dat het product snel zou vervagen. Ik heb hem natuurlijk gewoon gebruikt. Je koopt een product immers om het te gebruiken en niet om het te laten verstoffen in een hoekje van je kast.
De fixing powder geeft wel een lichte kleur af. Vaak zijn de fixing powders wit, waardoor ze geen kleur achterlaten op je huid, maar alleen zorgen voor een matte finish. Ik zelf heb een hele lichte huid, waardoor de kleur goed past bij mijn huidskleur. Ik vraag mij alleen af of het voor meiden met een getinte huidskleur, dan wel een geschikt product is.

Na het product een avond/nacht getest te hebben, vind ik het een fijn product. Ik heb de poeder na mijn foundation, net als normaal mijn MAC poeder, aangebracht en voor de rest niet meer bijgewerkt. De poeder gaf mijn gezicht een prachtige matte finish, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Het bleef de gehele avond/nacht goed zitten en mijn make-up zat er nog perfect op.
Voor de prijs van 3.99€ vind ik dit een hartstikke fijn product! Het jammere er aan vind ik alleen dat het toffe printje een overspray was en dat het dus meteen weg is, na één keer met mijn poederkwast er overheen te zijn geweest. Ik vind het veel leuker als het printje er gewoon op blijft zitten en past later vervaagd, dat had ik eigenlijk wel verwacht.

Hebben jullie ervaring met een transparant fixing powder?

14 comments:

Berrie zei

ik heb zelf ook een poeder van catrice ik ben daar wel tevreden over maar het is niet fantastisch goed spul ofzo!
net zoals dit zou dat wel zijn, maar voor het geld vind ik het erg goed!
xxx

www.lifeofberrie.blogspot.com

Eve zei

Ik heb o.a. de Mineral Veil van i.d. Bare Minerals. En die bevalt me ook heel goed. Je kunt ze ook goed gebruiken als je geen foundation draagt, om alleen je huid een beetje mee te matteren.

Dat van die printjes vind ik ook altijd zo jammer, maar ja, om ze daarom niet te gebruiken is natuurlijk zonde.

femketje zei

ik wilde 'm eerst kopen maar naderhand niet meer gedaan, vond het niet zo super speciaal >.<

Pippi zei

Ik gebruik altijd wat compactpoeder dat ik met een stippling brush aanbreng. Transparant is vaak niet mooi op mijn getinte huid.

Paola zei

Ik lees hier veel positieve dingen over, maar ook veel negatieve! Ik gebruik zelf nooit een poeder, dus aan mij is het niet echt besteed!

Chantal zei

Ik heb deze ook, maar vind hem wel een beetje licht van kleur en ook jammer dat de afbeelding verdwijnt..

Laura. zei

Ziet er goed uit ^^ x

Danice zei

Klinkt goed, inderdaad jammer dat dat printje verdwijnt. Dat gaf het toch net wat extra's

Charile zei

Jammer dat het printje verdwijnt!

Miranda zei

Ik vind het printje vooral zo mooi, jammer dat die er zo af is. De poeder lijkt me wel erg fijn!

Astrid zei

Ik vind het printje echt heel mooi, jammer dat die zo snel weg gaat. Ze hadden het beter op de deksel kunnen doen...

Jorna zei

Jammer van de print, maar ik gebruik dit product elke dag met veel plezier! :) FIjne poeder!

Maaike zei

Ziet er goed uit :)
Ik gebruik eigenlijk geen foundation & poeders ^^

Valeria zei

Ik was benieuwd naar deze poeder, het zier er zo mooi uit :)

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights