vrijdag 25 november 2011

postheadericon Persoonlijk: Een kijkje in mijn leven - Foto's oktober/november

Vanaf dat ik mij kan herinneren ben ik altijd gek geweest op het maken van foto's. Met uitgaan, op grote feesten, met vakanties, vaak was ik degene die een camera mee nam en daar de hele dag foto's meenam. Iedereen was het ook zo gewend dat ik foto's nam tijdens dat soort momenten. Vaak werd het dan ook wel gevraagd of ik foto's wilde nemen en de volgende ochtend zette ik ze dan ook braaf online, toen nog op hyves, nu zet ik wel eens wat op Facebook. Ik ben ook vaak aan het scrapbooken, een manier om mijn creativiteit en mijn liefde voor foto's in één te laten komen en ik maak dan ook vooral scrapbooks van mensen die ik lief heb. Laatst heb ik voor mijn vriend een heel album gemaakt, met alle dingen die wij tot nu toe gedaan hebben en dat is toch best veel als je het zo optelt.

Ik maak dus wat foto's en sommige foto's heb ik ook niet zelf gemaakt, maar horen bijvoorbeeld wel bij die avond. Ik deel ze daarom ook hier met jullie.

De foto hierboven is genomen tijdens Halloween Walibi, dit is nog voor de ingang, hier kon ik dus ook nog lachen.
Mijn Opa en Oma waren op 8 november alweer 55 jarig getrouwd, doe ze dat tegenwoordig maar eens na. We waren met vrienden/familie en kennissen uitgenodigd om het op 6 november met elkaar te vieren. We hebben heerlijk gegeten, gedanst om muziek van toen en nu en het vooral super gezellig met elkaar gehad. Ik ben zelf nooit zo van het dansen op muziek die ik niet super leuk vind, maar ach voor dit soort gelegenheden doe ik dan toch ook even gezellig mee.

Mijn zusje en ik.
Niet de meest charmante foto, maar wel een foto die er bij hoort. Timothy en ik.
Lieve Kirsten en ik op het verjaardagsfeest van Timothy. Ik ben zelf hartstikke ziek hier en dat is ook wel echt te zien op de foto's helaas.
 Hier zien jullie dan ook voor het eerst op mijn blog vriendinnen van mij, ze staan er niet allemaal op, maar die laat ik vast ook nog wel eens zien op mijn blog.

Hoe vonden jullie het om een kijkje in mijn leven te nemen?

13 comments:

femketje zei

leuk om te zien :D

Pippi zei

Als ik zo fotogeniek was als jij zou ik ook best met mijn gezicht op Facebook durven. Heel leuk om je zo beter te leren kennen.

Juudith zei

Leuk om te zienn!!

Laura. zei

Leuke artikeltje ! xx

Miranda zei

wat leuk om te zien:D

Paola zei

Leuk artikel!

Charile zei

Leuk artikel!

TheArtIsMakeup zei

wat een leuke foto's :D

LottedeJ zei

Heel leuk om te zien! Ik zie niet dat je ziek bent hoor, je ziet er prachtig uit!

Sandra3619 zei

Leuk om te zien! En ahwww je opa en oma, wat lief!

Joyce zei

Wat onwijs lief om te zien dat je ouders al zo lang samen zijn, leuk dat jullie het lekker uitgebreid gevierd hebben. Het kanten H&M jurkje staat je prachtig!

Maaike zei

Leuke foto's met mooie verhalen er achter ! x

beautyforgirls zei

AAHH, wat heb je een lieve opa en oma. 55 jaar getrouwd, wauw. Leuke foto's.
liefs, xxx

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights