vrijdag 25 november 2011

postheadericon Coming Soon: Ciaté- Colour Smash Crackle lakken


Het merk Ciaté kon natuurlijk ook niet achterblijven met het verzorgen van crackle-lakken. De crackle-lakken zitten in de welbekende, prachtige Ciaté flesjes met het strikje op de voorkant. De Colour Smash lakken worden uitgebracht in drie kleuren, wit/zilver en zwart. Ik denk dat dit een prachtige basis is om te beginnen met crackle lakken.

Zelf ben ik niet een hele grote cracklefan, maar een zilveren en gouden crackle kan ik wel erg waarderen en de felblauwe kleur die je de laatste tijd ziet, die lijkt mijzelf ook wel erg mooi. Ik vind persoonlijk witte crackle niet heel erg mooi en zwarte crackle heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Dus lak je nagels in je favoriete kleur en maak het binnenkort extra feestelijk door er een laagje Colour Smash over heen te lakken en je bent klaar voor de feestdagen in december.

Alle lakken die door Ciaté gemaakt worden zijn niet getest op dieren, zijn vrij van Formeldehyde, Tolueen en parabenen.

Deze drie Colour Smash lakken, die zorgen voor het welbekende crackle-effect, zullen binnenkort in de webshop te verkrijgen zijn voor de normale prijs, die we van Ciaté gewend zijn namelijk 11.99€

15 comments:

Roos zei

Ze zijn er best wel laat mee eerlijk gezegd. Wel leuk verder hoor, maar ik ga ze niet kopen :)

Paola zei

Ik heb al meer dan genoeg crackle lakken, maar wel leuk dat ze ze hebben!

Charile zei

Leuk! Maar ik ga ze niet kopen
x

Mariel zei

Leuk! Alleen inmiddels heb ik al genoeg Crackle haha..

Monique zei

Zier er erg leuk uit!

Pippi zei

Ik hou er niet van- maar de flesjes ogen hemels natuurlijk:)

ellies.be zei

Ben er toch wel benieuwd naar hoor! :-)

Littlefashiolista zei

Ben er erg benieuwd naar!

ModeDelight zei

Ik ben erg benieuwd! Hou persoonlijk niet zo heel erg van crackle nagellak maar wie weet

Miranda zei

ik ben wel benieuwd hoe deze kraken :)

Fashionisaparty.com (Suz) zei

leuk, maar als ik eerlijk ben zie ik het nut er niet van in dat nu álle merken crackle nagellak uitbrengen. ik bedoel... je hoeft geen 50 verschillende te hebben toch? china glaze heeft zo'n beetje alle kleurtjes, en dan ben je wel klaar volgens mij

beautyforgirls zei

Daar ben ik zo benieuwd naar.
Liefs, xxx

Nicole zei

Ik heb nog geen crackle in mijn collectie, maar wil dat wel graag. Ik vind de prijs van deze lakjes zo jammer! Ik vind de potjes altijd zo leuk en ik hoor veel goede verhalen over dit merk!

Germa zei

Ik snap dat Ciate een crackle lijn uitbrengt, maar mijn gevoel zegt dat ze er wel laat mee zijn.
Kelly ik heb je getaged in de Happy Tag! Geen idee of je deze tag al gehad hebt, kon hem niet vinden op je site. Succes! x

Maaike zei

leuk! Een witte of zilveren heb ik ng niet, dus die lijken me leuk !

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights