vrijdag 25 november 2011

postheadericon Music Friday 25 november '11

Vandaag heb ik weer een nieuwe rubriek om te introduceren op mijn blog. Zelf houd ik heel erg van muziek en ik wil dat ook iets meer laten terugkomen op mijn blog. Ik wil iedere week, op een vaste dag een nummer laten terugkomen, waar ik deze week erg gek op ben. Ik wil dit iedere vrijdag gaan doen, zodat er wat vastigheid in komt.

Vandaag  heb ik voor jullie een nummer, van het nieuwe album van Rihanna. Talk that talk is het nieuwe album van Rihanna en is sinds kort verkrijgbaar. Op het album staan prachtige nummers, zoals drunk on love, maar ook meerdere house beats, zoals We Found Love. Ik denk dat dit album voor iedereen wel wat leuks met zich mee brengt. Ik vind het nieuwe album al zeker een aanrader om even te gaan luisteren. Ik ben sowieso een grote Rihanna fan en ik baal nog steeds dat ik het te laat had gezien om naar haar concert te gaan.

Vandaag heb ik dan ook een nummer van dit album, wat ik echt een prachtig nummer vind. Luister maar snel of dit ook iets voor jou is!

Wat vinden jullie van deze nieuwe rubriek? Wat vinden jullie van dit nummer van Rihanna?

6 comments:

Pippi zei

Wat een leuke nieuwe rubriek! Want ik hou zelf namelijk ook heel veel van muziek. Van alles- van Mozart tot Metallica. Leuk om eens te horen waar jij van houdt:)

Laura. zei

Leuke nieuwe rubriek!
Het liedje van Rihanna valt wel mee deze keer, haar vorige waren veel beterx

Charile zei

Leuke rubriek en nummer :D
x

Judith zei

Leuke rubriek hoor! Ik vind het liedje van Rihanna wel leuk, maar We found Love nog net iets beter :)

Maaike zei

Ahhw, dat is idd een heel fijn nummer ! thnx :)

beautyforgirls zei

Wat een leuk liedje.
Liefs, xxx

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights