donderdag 10 november 2011

postheadericon Mijn make-up stash

Al vele vragen heb ik gehad, of ik een keer mijn make-up stash wil laten zien op mijn blog. Ik heb dit meerdere malen beloofd en het is nu dan eindelijk eens zover. Ik kan een enorme rommelkont zijn, tot dat ik het echt gehad heb met de troep, maar met mijn make-up stash ben ik altijd erg netjes. Als ik een blush pak, dan leg ik hem ook meteen weer netjes op de plaats terug. Als ik deze 'tic' nou ook had met de rest van mijn spullen, dan was ik tenminste nooit mijn sleutels kwijt. Kijk snel mee naar mijn stash, waar ik eigenlijk stiekem wel trots op ben. Van budget tot duurdere merken.

Mijn make-up la is ingedeeld in bakjes die ik ooit gekocht heb bij de Action. Ik heb het vanaf jongs af aan al netjes ingedeeld, omdat ik het vreselijk vond als ik haast had en ik nooit kon vinden waar ik mijn mascara had neergegooid. Als tiener had ik natuurlijk niet zoveel bakjes, maar bewaarde ik alles gewoon in 2 tot 3 bakjes. 

Lipgloss, daar ben ik niet echt een hele erge fan van. Ik vind ze er namelijk prachtig uitzien, voor de lipglasses van MAC, alleen dat plakkerige spul is gewoon echt niets voor mij. Ik heb een heel mandje vol zoals jullie kunnen zien er zijn er maar paar die ik wel eens pak, omdat ik weet dat ze niet heel erg plakken.
Oogpotloden en eyeliners. Ik heb van alles wat, van zwart tot echt fel blauw of groen. Ik draag vaak bruine eyeliner in een look, omdat zwart het vaak even té aanwezig maakt. Ik houd namelijk overdag, als ik ga werken, van een subtiele, draagbare look. Ik vind dat daar geen overdreven aangezette wing-eyeliner bij past, maar dat is mijn mening. Op mijn werk vinden ze het ook niet gewenst.
Mijn geliefde MAC paint pot in Soft Ochre, foundations, poeder en een highlighter ondere andere in dit bakje. Ik ben niet zo foundation type, omdat ik het vaak al té cakey vinden worden en ik zie er dan erg onnatuurlijk uit. Soms draag ik een heel dun laagje, omdat ik ook ik wel eens last heb van wat oneffenheden. Ik heb gelukkig best wel een makkelijke huid, soms een tikje droog, maar ik heb bijna geen last van pukkels. Wel heb ik soms wat rode vlekjes, die ik dan wel even weg werk met een concealer.
Dit is een van alles wat bakje. Hier zie je mijn vier sugarpill loose eyeshadows (De review over de andere drie komen er nog aan. Mijn fijne lipscrub van Lush en mijn twee Pout Polishes van Sleek.
 Dit is één van mijn favoriete bakje, omdat hier de meeste blushes in zitten. Ik ben gek op blush, want ik vind een paar rode wangetjes wel erg gezond, mits het wel een beetje subtiel is aangebracht en je niet de bijnaam van miss blush krijgt, omdat je twee strepen op je wangen hebt, die totaal niet uitgeblend zijn, of subtiel zijn aangebracht. Ik heb prachtige blushes van onder andere MAC, maar ook een paar mooie van Sephora, Sleek en Catrice.
Dit is een bakje van producten, waar ik er bijvoorbeeld maar één of twee van heb en omdat ik van sommige ook maar gewoon één nodig heb. Hier zitten bijvoorbeeld mijn primers in. Zoals jullie zien liggen daar twee primers van Catrice. Eentje die ik gebruik heb en de andere die ik gekocht heb als reserve. Mijn wenkbrauwkitje en potlood liggen in dit bakje. Wenkbrauwgels en een puntenslijper. Ik dit bakje liggen handige dingen, die met gemak samen in dit bakje kunnen liggen.
Mascara, nepwimpers, wimperkrultang, alles rondom op mijn wimpers ligt in dit bakje. Ik en mascara zijn de beste vrienden. Ik zie er niet uit zonder mascara op mijn wimpers. Mijn ogen spreken veel meer door mascara en ik zie er doodziek uit als ik het niet op heb.
 Hier liggen blushes en oogschaduws die niet in het bakje passen, waar ze in horen.
Al mijn mono oogschaduws en een palette van Catrice liggen in dit bakje. Ik kan zo binnen een paar tellen een paar oogschaduws pakken, om er een look mee te maken. Ik ben erg fan van de oogschaduws van Laura Mercier, MAC en de baked eyeshadows van Essence zijn mijn favoriet.
Op de bovenkant van mijn kast staan make-up spullen staat mijn make-up rekje met al mijn lippensticks erin. Ik vind het zonde om mijn prachtige lippensticks in een mandje te leggen, want ik wil er net als mijn nagellak, graag naar kijken. Naast mijn lipstickrekje liggen mijn Sleek palettes opgestapeld. Daarnaast liggen mijn Catrice big city life palettes en mijn Too Faced palettes.  Daarvoor liggen mijn twee Inglot palettes.
Wat vinden jullie van mijn stash?

25 comments:

Kim zei

Zo leuk om je stash te zien!

Pippi zei

Dat is een hele mooie verzameling!

femketje zei

mooie palettes :D

Unknown zei

Super leuk om te zien!

Yara zei

Superleuk om dit te zien! :-)

Anoniem zei

Zo fijn om eens te mogen piepen he! Mooie verzameling heb je daar en zo netjes! :-) - Liesbeth

Marjolein zei

Leuk om te zien! Ziet er mooi uit allemaal :D

Unknown zei

Wat leuk om te zien en erg netjes inderdaad, daar houd ik ook van niets zo irritant als heel lang moeten zoeken naar wat je nodig hebt. Leuke spulletjes.

Roos zei

Echt leuk om te zien, je hebt een mooie stash vind ik!

Jorna zei

Mooie bescheiden stash met prachtproductne. me like!

Germa zei

Ziet er goed uit! En alles netjes.

Shirley's Nail Art zei

Wauw, je hebt echt veel make-up!
Mooie stash, en netjes allemaal :-)

Maud zei

Mooie stash meid! Netjes ingedeeld ook :) Haha, heel herkenbaar dat netjes en geordend zijn met je make-up (en nagellak misschien nog), maar dan ook echt met niks anders!

Anoniem zei

wauw, mooie stash!

Tamara zei

Leuk om te zien! Je hebt echt een mooie stash :)

LottedeJ zei

Leuk om te zien! Volgens mij ben je alleen de lipstick vergeten, jammer genoeg!

Karen zei

mooie stash hoor!
wel een beetje jaloers!
xx

BeautyNailsFun zei

Mooie stash heb je! En het ziet er allemaal zo netjes georganiseerd uit! ;)

TheArtIsMakeup zei

mooie spulletjes meis!

Laura zei

Mooie spullen heb je! In tegenstelling tot wat ik thuis heb liggen is het ongelooflijk veel :')

beautyforgirls zei

Ik zag het op twitter voorbij komen laatst, was meteen enthousiast. Wat een mooie stash.
Liefs, xxx

Juudith zei

Mooie stash zegg!! Enn netjes opgeborgen zegg!

Leontine zei

Wat een mooie stash heb je Kelly! Ik ben ook zo'n fan van blush :)

Maaike zei

leuk om te zien!
Je hebt ook best wel veel & het zit in leuke mandjes ^^

Bianca zei

Erg mooie stash! En ook echt heel goed en netjes ingedeelt!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights