vrijdag 11 november 2011

postheadericon Essence Limited Edition Vampire's Love aankopen

Ik ben zelf niet zo vampierenfilms liefhebber. Twilight, als je die daaronder mag rekenen, heb ik bijvoorbeeld nog nooit gezien. Al zag de nieuwe trailer er wel goed uit. Op één of andere manier trekt het mij totaal niet, maar deze collectie die daarop gebaseerd is juist wel. Ik twijfelde na het zien van de persfoto's over de nagellakken. Ik wist niet zo goed hoe ik deze mij moest voorstellen. Na het zien van de eerste swatches was ik verkocht. Ik heb alle nagellakken gekocht, omdat ik ze erg bijzonder vind. Ik heb de blush gelee en de lipstain gekocht.

Het oogschaduwpalette sprak mij niet heel erg aan, dus deze heb ik niet gekocht. Ik heb wel even getwijfeld, maar ik weet dat ik hem toch misschien maar één keer voor een look gebruik. De Lash powder leek mij wel een prachtig product, maar op de beschrijving staat dat je het niet moet gebruiken als je lenzen draagt. Het is ook erg logisch van de 'vibers' vliegen overal heen en komen dus ook in je ogen/ lenzen terecht. Dit gaat denk ik heel erg irriteren.

De lakken hier liggen in willekeurige volgorde : 05 Hurt me if you can// 03 True love // 02 Into the dark // 01 Gold old buffy // 04 The dawn is broken.

Ik was echt super benieuwd naar de blush gelee. Een blush in een vloeibare vorm, daar was ik toch wel erg nieuwsgierig naar.

De nagellakken kosten 1.79€ per stuk
De blush gelee kost 2.49€
De lipstain kost 1.99€

Voor de prijzen kan je het in ieder geval niet laten liggen!

Deze week komen ook de swatches ook voorbij. Wat vinden jullie van deze limited edition? De swatches van de nagellakken komen vanmiddag online op mijn site.

14 comments:

Anoniem zei

Ik kan niet wachten tot de collectie bij ons in de winkel ligt!

Eve zei

Ik vind dit de beste LE sinds tijden!

Pippi zei

Ik ben helemaal onder de indruk van de blush gelee!

Paola zei

Ik vind deze le helemaal top! Heb ook al het een en ander ingeslagen

Miranda zei

Ohh jaloers! ik wil er ook wat van, maar hier ligt de collectie nog niet!

Moniek zei

Ik heb de lipstain en blush ook,en ben er erg tevreden over! Ik vind lipstian fijner dan die van The body shop! :)

femketje zei

hier is de le nog steeds niet te krijgen jammer genoeg :(

Jorna zei

Ik kocht twee lakjes. :) Both very pretty!

beautyforgirls zei

Ik heb de blush en de lipstain ook gekocht.
Liefs xxx

Saskia zei

Ik heb de hele serie gekocht :D

Karen zei

ben benieuwd!
xx

Danice zei

Die eerste twee kleuren nagellak lijken mij wel mooi. Leuke achtergrond trouwens, ik geloof dat die eerst gewoon grijs was? Vind het in ieder geval mooi(er) staan.

Charile zei

mooie spulletjes :D

Germa zei

Mooie producten heb je gekocht. Hier is het nog niet te koop en vanmiddag was ik in groningen en daar was alles uitverkocht.

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights