woensdag 9 november 2011

postheadericon Shoplog Hema

Hema is niet mijn winkel. Ik kom er alleen echt voor het hoognodige en nu ik ook niet meer op school zit, kom ik er eigenlijk nooit meer, maar tot dat ik wat juweeltjes zag op een paar blogs. Ik had dus al een tijd de limited editions op het oog van de Hema.

Ik vond de blushes en de kabuki kwast er perfect uitzien, dus besloot ik van het weekend maar even de Hema binnen te stappen.Ik moest en zou natuurlijk die prachtige producten scoren. Ik was naar het make up schap gelopen en ik was maar aan het zoeken en zoeken. Ik zag het in eerste instantie niet liggen, dus ik liep met mijn panty (die overigens niet op de foto staat, omdat het totaal niet interessant is) en mijn nagellakje naar de kassa. Er was daar een  hele lange rij dus ik besloot naar boven te lopen en liep ik voor de zekerheid nog één keer langs het schap. Opeens zag ik daar de limited editions staan, ver boven de displays. Dus ik had helemaal niet die kant op gekeken. Gelukkig stond er een lange rij, zie ik daar ook voor het eerst eens een voordeel in en ben ik uiteindelijk met mijn spullen richting de kassa naar boven gegaan, waar dus niemand stond. 

De poederkwast, of ook wel de kabuki kwast genoemd. Voor mijn gevoel heeft de kabuki kwast alleen nog meer haren dat deze poederkwast. Er lag ook een model, 'open' op het display, zonder het plastic beschermhoesje en ik besloot om even aan de kwast te voelen. Ik had namelijk nog een nieuwe poederkwast nodig, omdat de mijne steeds meer haren verloor en wat begon te prikken op mijn gezicht. Als ik ergens niet van hou dan zijn het wel prikkende, harde kwasten. Ik kan alvast vertellen dat deze kwast heerlijk zacht aanvoelde. De kabuki kost 6.00€

Oorbellen 3.95€

De blushes waar ik zo nieuwsgierig naar was.  Ik vind ze er namelijk erg luxe uitzien en na het zien van wat swatches moest en zou ik ze ook in mijn bezit krijgen. Ik had eerst namelijk niet het idee dat het een mooie, subtiele blush is. Vaak zijn de blushes van de Hema, dat is mijn ervaring, erg poederig en moeilijk te blenden. Deze blush is juist erg subtiel en is goed op te bouwen. Er zijn drie kleurvarianten aanwezig namelijk 01 light, 02 medium en 03 dark. De 01 en de 02 bevatten een subtiele shimmer en de donkere kleur 03 zag ik geen shimmer in. Misschien dat er wel een soort van shimmer in zit als je hem swatchted. De kleur sprak mij totaal niet aan, dus ik liet deze liggen. Ik kan jullie alvast vertellen dat ik enthousiast ben! 

Ik was nog opzoek maar dit perfect kleurtje blauw. Zoals jullie misschien weten, ben ik niet zo'n blauwe lakjes fan, maar dit kleurtje vind ik toch wel erg gaaf! Ik had zelf dit kleurtje nog niet eerder gezien bij andere merken, maar misschien dat ik wel niet goed gekeken heb.Het nagellakje kost maar 2€

De blushes zijn 5.50€ per stuk. Ik vind dat een redelijke prijs voor een budget merk zoals de Hema.

Willen jullie nog een aparte review over de blushes, de kwast, een look met de oorbellen, of het lakje?

Allemaal mag natuurlijk ook, ik hoor graag wat jullie leuk vinden om te lezen op Diva of Geneva!

21 comments:

femketje zei

leuke oorbellen :D

Pippi zei

Ben erg benieuwd naar de blushes!

Paola zei

Ik wil ook nog een blush van de Hema kopen. Hoe duur is de kabuki?

Tessa zei

@Paola, dat staat er in he :)

Anoniem zei

hoeveel kostte de kabukikwast?

Anoniem zei

Heel toffe oorbellen! Ik wil wel graag die blushes eens 'aan' zien :-) - Liesbeth

Tamara zei

De oorbellen zien er echt gaaf uit! ik ben wel benieuwd naar het lakje

PolishSis zei

Ik ben gek op de Hema, al koop ik er vrij weinig cosmetica, alleen af en toe een lakje. Er zitten wel een aantal erg goede kwastjes tussen waar ik echt niet zonder kan. Meestal koop ik er huishoudelijke producten, goeie kwaliteit hoor!

Joany zei

Wat een leuke spulletjes. Ik heb eigenlijk alleen een lakje en een lipstick van de Hema. Kom er niet zo vaak.

Ellen zei

Leuke shoplog.
Ik koop in de hema alleen maar lipstick en base en topcoat

Littlefashiolista zei

super leuke shoplog! de oorbellen zijn erg leuk

Rachel zei

Wat leuk! Die oorbellen: PRECIES HETZELFDE! Heb ik voor 1 euro bi de zeeman gekocht! :P

LottedeJ zei

Ik ben wel benieuwd naar swatches van de blushes!

Miranda zei

Hema is ook niet echt mijn winkel, en vaak loop ik ook zo langs de make up! Ik weet niet wat ik er mee heb, tenzij ik inderdaad een paar goede reviews heb gelezen op internet wil ik nog wel eens gaan kijken

Charile zei

leuke aankoopjes!
x

Kelly zei

@Rachel: Wat een goede tip dat ze bij de Zeeman ook zijn en voor maar 1 euro!

Sandra3619 zei

Mooie aankopen!! Ik heb de blushes zien liggen maar heb me (nog) ingehouden :)

Ik kom bijna elke 2 weken wel eens bij HEMA, ze hebben zoveel fijne basic dingen, van dekbedovertrekken tot t-shirts (die van 4 euro zijn super!), echt mijn winkel.

priscella zei

Ik ben natuurlijk benieuwd naar de mooie blauwe kleur het lakje ;)

beautyforgirls zei

Wat een mooie blush <3
I love those things.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Ik heb over alle producten van Hema geschreven! Echt superrrrrrrrrrrrrr fijne producten! Goede aankopen dus! ;-)

Janne zei

Omg ik heb die oorbellen verloren in Afrika ze waren echt perfect! Heeft iemand ze en daag je ze nooit?, neem dan contact op via janneigbuwe@gmail.com

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights