zaterdag 5 november 2011

postheadericon Face of the day - Autumn #2

Ik wilde graag nog een echte herfstkleurige lippenstift, met het liefst een paars tintje. Na een bezoek aan de MAC prostore aan de Heiligeweg in Amsterdam. kwam ik thuis met het kleurtje wat ik op mijn lippen draag namelijk, Plumful. Een paarse kleur, die op je lippen niet echt overkomt als echt paars. Ik heb namelijk erg veel nude,roze, koraalkleurige en peachy kleurtjes in mijn stash, maar het werd echt eens tijd voor een wat warmere tint voor de donkere dagen die er aan zitten te komen. Ik zelf vond het verrassend goed staan, want ik had verwacht dat het té hard stond in combinatie met mijn haar- en huidskleur.

Hoe vinden jullie een andere kleur zoals plumful mij staan?

0 comments:

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights