vrijdag 4 november 2011

postheadericon Cupcakenails

Na velen cupcakesnails op internet te hebben gezien, besloot ik om ze ook eens zelf te maken op mijn nagels. Ik wilde het gewoon proberen of het mij ook zou lukken om deze vrolijke cakejes te tekenen. Ik heb in de laatste maanden erg veel foto's opgeslagen in mijn nail-art map als inspiratie. 

Als basiskleur heb ik gebruik Prinses for a day van Catrice. Dit is het lakje wat je ook op de foto ziet. Vervolgens heb ik met een nailart kwastje Snow White van China Glaze aangebracht op het midden van mijn nagels. De stippen heb ik gemaakt met Konadkleurtjes die ik huis heb. Ik heb deze lakken gebruikt, maar het maakt natuurlijk niet uit welke lakken je gebruikt voor de kleuren. Je kan ook totaal andere kleuren gebruiken.

2 comments:

Kashmira zei

Wauw, supergoed gedaan! mij lukt dat dus echt niet

Maaike zei

leuk gedaan!
Ik ben ook nog niet zo goed in de nail-art, maar ik ga dit zeker een keer proberen!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights