zondag 23 oktober 2011

postheadericon Going to the opera by H&M

Hm lakjes zijn niet aan mijn besteed. Ik vind vaak de kwaliteit niet goed voor de prijs die je er voor betaald. Vaak liggen de prijs van deze lakken wel tussen de 2 en 3 euro. Voor deze prijs kan ik net zo goed een China Glaze lakje bestellen via Ebay/Transdesign etc. De prijs is vaak rond de 4 dollar. Dus dan ben ik nog goedkoper uit als ik meerdere lakken bestel. Ik zag laatst een nieuw lakje in de shop, een nagemaakt Ciaté lakje, door het strikje. Ik vind het wel jammer dat  ze dit hebben gedaan. De andere flesjes waren toch goed genoeg. Ik houd er niet zo van als merken elkaar na doen. Wat vind ik van de kwaliteit van dit lakje? Kan dit lakje mijn vooroordelen over de HM lakjes wegnemen? Of bevestigd dit lakje juist weer mijn vooroordeel en is het niet alleen maar een vooroordeel, maar bevestigd het alleen maar mijn mening over het merk.


Op de boven- en onderstaande foto's draag ik twee laagjes, van Going to the opera. Ik vind de naam eigenlijk wel erg leuk, want een Opera associeer ik met rode lippen en rode nagels. De kleur rood staat voor chique en dat past bij de Opera. Ik vind de lak erg mooi, maar ik vind het wel vervelend dat de lak erg langzaam droogt. Ik heb dit proces versneld door mijn INM topcoat te gebruiken. Deze topcoat is bijna op, dus ik moet echt even een nieuwe aanschaffen. Mijn topcoat wordt, doordat het, het laatste restje is ook wat dikker. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kwaliteit en de houdbaarheid erg mee vind vallen. Het lakje heeft een dag werken overleefd zonder te chippen. Daarna moest ik hem wel afhalen, omdat ik op sommige groepen geen nagellak mag dragen.
Wat vinden jullie van de nagellakken van HM?

0 comments:

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights