vrijdag 30 september 2011

postheadericon Essence - Barefoot through the moss (NATvenTUrista)

Ik vind leger/mosgroene lakjes echt superleuk. Ik ben vorig jaar nog erg lang opzoek geweest naar het juiste groene leger lakje. Ik bezit nu dus meerdere legergroene lakjes en ik vind dit wel echt een prachtig, uniek kleurtje. De gehele NATvenTUrista collectie is niet voor mij weggelegd, dus ik nam alleen maar dit lakje mee en de groene gel-eyeliner die ik vorige week al liet zien op mijn blog.


De kleur vond ik al prachtig na het zien van de eerste swatches, ook had ik gezien dat de pigmentatie goed is. Dat is lang niet het geval bij de andere lakjes uit deze collectie. Ik vond het kwastje wel wat aan de dunne kant en ik vond ook het lakje erg streperig lakken. Vooral het eerste laagje vond ik erg lastig en het was één en al strepen. Het tweede laagje kon je wat makkelijker aanbrengen.
Voordelen:
  • Te koop in de Kruidvat
  • Budgetprijs 1.79€
  • Ideaal herfstkleurtje
Nadelen:
  • Het lakje lakt streperig
  • Limited Edition
Al met al, als het lakje eenmaal op mijn nagels zit, vind ik het wel een leuke aanwinst voor mijn collectie.  Vooral tijdens de gure herfstdagen zal ik vaak nog naar dit kleurtje grijpen. Ik vind het nu wel even wat te mooi weer voor deze kleur. Wat vinden jullie van deze mosgroene kleur?

Heb jij dit lakje ook aangeschaft, of iets anders uit de collectie?

3 comments:

Anoniem zei

Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering which
blog platform are you using for this website? I'm getting tired of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

Also visit my web page ... online datine

Anoniem zei

Well I truly enjoyed studying it. This information offered by you is very practical for correct
planning.

Here is my website :: free personals dating

Anoniem zei

Terrific paintings! That is the type of information that are meant to be shared across the internet.
Shame on the search engines for now not positioning this put up upper!
Come on over and consult with my website . Thanks =)

Feel free to visit my blog post: facebook for sex


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights