zondag 23 januari 2011

postheadericon Turquoise van Essie.

Dank jullie wel voor jullie leuke reactie op mijn artikel van gister: Artikel over Pandora
Dat waardeer ik heel erg, erg leuk om te lezen!
Vandaag een lakje van Essie  & Caicos. Ik was vorig jaar op zoek naar een Turquoise lakje. Ik zag opeens mensen lopen met Turquoise. Ik was toen nog niet bekend met alle nagellakjes die ik nu in mijn stash heb zitten. Laatst kwam ik dit lakje tegen op Ebay en yeaaaaaah dit is echt de goede!
Ik ga dit kleurtje in de zomer zeker heel veel dragen!Hebben jullie dit lakje in je stash? Of een andere lakje wat er op lijkt?

Liefs.

2 comments:

Iris @ pimpmynailz.com zei

Ik ben echt dol op dit kleurtje, heb dit lakje van Ilja gewonnen 2 maanden terug en ben echt fan :D Superleuk voor de lente en zomer ook straks
:D (oh en ook supermooi met Golden Rose flakies erover heen, Tessa wil die vasttttt wel aan je uitlenen ^^ *hide in corner*

Tessa zei

hihih pas op jij he iris :P...! hahaha tuurlijk mag ze dat <3

En leuke kleur!! Was dat die ene waarvan je vergeten was dat je erop geboden had :P?

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights