maandag 24 januari 2011

postheadericon Teeez! #01

Vandaag heb ik voor jullie een nagellak van Teeez! Dit was voor mij een onbekend merk. Ik heb een beetje rond gesnuffeld op internet en het ziet er allemaal erg leuk uit! 
Ik kocht een nagellakje voor 4.50 bij de plaatselijke Etos. Het is een roze glitterlakje met een licht holo effect. Het lakje is super snel droog en lakt heel erg fijn!
Kijk wat een glitter effect! Deze foto's zijn gemaakt op een regenachtige dag. Ik ben benieuwd hoe dit lakje is als de zon schijnt!

Het flesje ziet erg trouwens ook heel erg leuk uit!


Zijn jullie bekend met dit merk? Zo ja wat vind je er van en heb je andere producten getest dan de nagellak?

Liefs,

4 comments:

Tessa zei

he wat grappig, ik loop er altijd voorbij!

NailsbyLaura zei

Ik heb deze ook, maar nog nooit gebruikt..

Renate zei

he wat leuk zeg!! hele mooie kleur...die er denk ik GORGEOUS uit ziet in de zon!! ken het merk niet...moet toch eens beter opletten als ik in de etos ben haha mooi flesje owk!!

Kalypso zei

AAAH, wat leuk. Dat is heel schattig. Echt mooi.
Liefs, xxx

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights