zaterdag 22 januari 2011

postheadericon Pandora

Wat is pandora?
Pandora is een uniek sieraad, wat bestaat uit een armbandje en losse bedels. De armband kan je zelf samen stellen, dus er is geen één armband hetzelfde. Er zijn verschillende soorten armbanden zilver, goud & leer. Er zijn oneindig veel soorten bedels. Er zit voor iedere wel wat leuks tussen!

Ik heb zelf 2 armbanden. Een zilvere en eentje van leer.
Ik kreeg een zilvere armband op mijn verjaardag in April, 2 jaar geleden. Ik heb mijn eerste armband gekregen van vrienden/vriendinnen voor mijn 21e verjaardag. Ik wilde al een hele tijd zo'n armband hebben en was super verrast toen ik het open maakte en er een Pandora zakje in zat met een armbandje en 2 bedeltjes er aan. Later kreeg ik op dezelfde avond er nog een bedeltje erbij! Echt fantastisch.

Vorig jaar kreeg ik van mijn vriend een 2e armband. Dit keer kreeg ik een armband van leer! Hij gaf mij er ook een bedeltje bij. Dit had ik helemaal niet verwacht dat hij dit zou gaan halen. 
Echt super lief. Hij heeft regelmatig Pandora bedels voor mij gehaald en weet ondertussen de weg in de plaatselijke pandora shop hier in de buurt. Wat is het toch ook een schatje! 

Mijn armbanden:

Ik heb het grootse gedeelde van de bedels van mijn armbanden gekregen en dat vind ik ook het leukste van dit soort armbanden. Het is altijd weer een verrassing wat iemand voor je uitzoekt.

Mijn armbanden hebben onwijs veel betekenis voor mij. 

Ik zag van de week echt twee prachtige bedeltjes. Die ik ooit nog hoop toe te voegen aan mijn armbanden. Ik wil even de bedels met jullie delen.
                           
             
Hebben jullie zelf een Pandora armband? Zouden jullie er eentje willen?
Wat vinden jullie van dit artikel? Zouden jullie vaker artikels willen zien over andere dingen dan nagels? 
Wat zouden jullie bijvoorbeeld willen zien? :)

Liefs,6 comments:

Tessa zei

Wat schattig! Maar het is niets voor mij, beetje aan de dure kant :P Heb ze wel 's bij je gezien indd en ze staan je hartstikke leuk!

Renate zei

ik heb zelf ook een pandora...de zilveren dan!
vind het heel erg leuk!!

Iris @ pimpmynailz.com zei

Duur maar mooi! Ik heb zelf een halfafgemaakte..en baal ervan! Wil hem het liefst meteen vol maar daar is mijn portemonnee het niet mee eens ;)

Shirley's Nail Art zei

Ik heb ook een pandora armband :-)
Helemaal geweldig!

Je hebt er al meer aan dan ik!
Dat hartje heb ik ook, die is zo mooi!

Anoniem zei

ik heb een pandora armband die zo goed als vol is en ben dus al bijna toe aan een tweede. op een paar bedels na heb ik ze allemaal gekregen van vrienden en familie

Anoniem zei

Ik vind dat zo mooi. Maar het is voor mij gewoonweg te duur. Mijn vriendin heeft ook een pandora armband.
Liefs, xxx

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights