zaterdag 15 januari 2011

postheadericon O.P.I - Blue On My Mind


Vandaag heb ik weer een blauw lakje voor jullie! O.P.I. - Blue On My Mind. Ik zelf vind blauwe lakjes zo op zijn tijd wel erg leuk! Ik zou het niet iedere dag op mijn nagels willen hebben. Je moet wel echt van blauw houden voor dit lakje, want als je hem om hebt zijn alle ogen op je gericht!

Een prachtig donker blauw lakje, met een kleine glinstering erin. Op de foto's draag ik 2 laagjes Blue On My Mind. De lak dekt in 1 laagje niet helemaal volledig, dus een 2e laagje is wel echt nodig.

Wat vinden jullie ervan? 

Liefs,

4 comments:

Renate zei

een mooie blauwe kleur...
maar ook deze zou ik niet gauw dragen!
ben meer van roze/rood he haha

Tessa zei

mooi kleurtje meid :O!

Iris @ pimpmynailz.com zei

mooie blauw hoor, dat vind ik een van de moeilijkste kleuren om echt een mooie diepe kleur van te vinden, deze komt erg dichtbij! :D

Kelly zei

Wauwie! Echt de kleur blauw waar ik blij van word!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights